L'Oreal 2 halen is 1 betalen

Bij de Etos was het vorige week weer ACTIE: L'Oreal producten 1 halen en 1 gratis....en hoe! Volgens de verkoopster betaal je eigenlijk voor beide artikelen de helft van de prijs, neemt niet weg dat je veel goedkoper uitkomt dan de normale prijs.


Ik was al tijden op zoek naar een goeie drugstore foundation. Eentje die aansluit op mijn huid. Heel toevallig ging ik naar de Etos om iets anders te kopen maar liep toevallig de nieuwe kleur foundation tegen van L'Oreal: CAPPUCCINNO van L'Oreal True Match Superblendible. Foundation kostte normaal gesproken € 16,99 maar i.v.m. de actie betaalde je maar € 8,49. De foundation zit in een mooi vierkant glazen flesje met een pompsysteem. In de Verenigde Staten kan je deze foundation in meer dan 60 kleuren krijgen...maar ja...we leven in Nederland die eigenlijk zeer multicultureel is...maar dit helaas niet doortrekt naar de drugstore foundations.

Superblij natuurlijk want deze kleur voor de donkere huid is heel moeilijk te krijgen bij een Etos of Kruidvat. Thuis aangekomen bleek de foundation iets te donker voor mij maar met een gele finish loose powder verdwijnt de iets te rode donkere kleur.Na een paar uur zie je niet eens dat je foundation op hebt want het wordt 1 met je huid. Is zeer makkelijk op te brengen en heeft een comfortabele gevoel op je huid, huid ziet gladder en zachter uit. Je ziet en voelt dus niet dat er überhaupt foundation op je gezicht zit.





Toen de verkoopster vertelde dat ik nog een tweede product gratis erbij kon nemen was 't voor mij helemaal niet moeilijk om hier lang over na te denken want ik wilde het duurste product die in het schap lag...La Palette Nude....waar menig Beauty YouTubegirls het altijd over heeft gehad en die ik nog niet heb... en dat voor de helft van de prijs.




Ik ging eigenlijk naar de Etos om een lipstick te zoeken in een mooie herfsttint. Ennuh...als het van L'Oreal is dan kon ik 2 voor de prijs van 1 nemen. Hup naar de Color Riche lipstiften..

L'Oreal Paris Color Riche, nr. 300 Velvet Robe, normaal € 14,95= nu € 7,48
L'Oreal Paris Collection Exclusive Pure Garnet Lippenstift - by Laetitia
Normaliter €14,99 maar nu € 7,49

Dus de Etos uit met 4 L'Oreal producten voor de prijs van 2.....

Wat heb jij gekocht aan L'Oreal producten bij de Etos? Laat dit weten in een reactie onderaan deze blogpost.

Groetjes Paula


Producten zijn niet gesponsord.

Voorbereidingen Kerst

Goedemorgen, Yes, nog een paar weken en ik ben me al aan het voorbereiden voor Kerst. De boxen met kerstspullen liggen nu op tafel en ik ga selecteren wat ik allemaal nog ga gebruiken. Voor het maken van een kerstkrans heb ik kerstballen nodig en die ben ik nu aan het sorteren.


Xenos

Eerst even inspiratie opdoen bij de Xenos, Big Bazaar en Action. De trend voor Kerst is nu wit met natuurlijke producten.
 


 


Kerstballen

Thuis had ik nog kerstballen van vorig jaar en toen ik bij de Action was, zag ik dat ze nog steeds dezelfde ballen verkopen.



























Ik check elke dag op Pinterest of er dingen zijn die ik zelf kan maken of ik check naar sfeerfoto's. Vandaag allerlei spulletjes uit mijn box van vorig jaar gehaald en gecheckt of ze nog goed te gebruiken zijn.

TIP: Check zoveel mogelijk bij de budgetstores of bij een kringloopwinkel en koop dan pas in. Beter is nog om na de feestdagen je kerstspullen te kopen want dan gaan ze met meer dan 50% qua prijs naar beneden.

Lippenstiften voor de donkere huid...low budget

Goedemorgen!!! Jij bent natuurlijk ook een echte dame die niet zonder zijn lippenstift kan. Nou, ik heb het ook en met name omdat ik het mooi vind om met mijn donkere huidskleur bijna alle kleuren aankan. Bijna alle zeg ik omdat een aantal lichte kleuren absoluut niet gaan wanneer je een donkere huidskleur hebt. Je gezicht ziet er dan flets uit. Ik heb een aantal kleuren van Essence, Catrice en Flormar uitgeprobeerd en kan dus zeggen welke wel of niet goed bij ons passen.






Essence en Catrice zijn razend populair wereldwijd dus hebben geen presentatie nodig, maar Flormar kende ik alleen vanuit Italië en Turkije. Maar sinds september 2013 (of rond die tijd) heeft Flormar een vestiging geopend in mijn Amsterdam aan de Kalverstraat en tot mijn grote vreugde werd op 3 juli 2014 ook een winkel geopend in Enschede.

Allereerst wil ik jullie erop attenderen om hygiënisch om te gaan met je lippenstift of lipgloss of überhaupt met je make-up. Leen ze nooit uit aan een ander en gebruik ook nooit die van een ander omdat bacteriën en virussen overal kunnen zitten. Wil je daarna toch je lippenstift gebruiken, schraap dan met een spatel een laagje van de bovenkant en maak het schoon met, een door alcohol gedrenkte, tissue. Nu weet je zeker dat de lippenstift schoon is.





Essence: Liquid Lipstick 02 Beauty Secret en 06 Make a statement:

Ik zeg doen. Deze low-budget vloeibare lippenstift smeert heel fijn, geeft een mooie glans, is subtiel op een donkere huid en droogt niet uit. Prijs lippenstift € 2,59








Sheer & Shine

De Sheer & Shine lipstiften smeren heel goed, zijn niet crèmig maar voor een donkere huid zijn deze kleuren te licht. Mijn gezicht zag er flets en grauw door uit. Check onderstaande foto van de swatch. Prijs lippenstift € 1,99







Essence


De Essence Longlasting Lipstift voelt romiger, verzorgend en zacht aan, smeert goed en heeft een goede pigmentatie. Ik zeg doen!! Prijs Lippenstift € 2,39














By the way: ik dacht dat Essence gemaakt werd in Duitsland maar op mijn verpakking stond MADE IN ITALY....

Catrice

Catrice Ultimate Color lippenstift nr. 420 Plum fiction. Wat moet ik zeggen...I love this low-budget lipstick. Het smeert goed, is romig, kleur is intens en goede pigmentatie. Zoals de naam het al zegt... ultimate color. Prijs Lippenstift € 3,99











































Flormar Longwearing Lipstick L12 en L34

Deze lippenstift is zo romig van textuur dat je gewoon voelt dat je lippen gevoed, verzacht en beschermd worden. De kleuren zijn heel mooi op een donkere huid en het geeft een mooie glans. Prijs lippenstift € 6,95.

















Welke lippenstiften gebruiken jullie van Catrice, Essence of Flormar? Laat een reactie achter.






Groetjes Paula


De producten heb ik zelf gekocht en is niet gesponsord.

Pisang Goreng met kaneel en poedersuiker

Iedereen kent de welbekende Pisang Goreng gebakken in een jasje van meel, eieren en melk of water. Ik had een tijdje geleden wel de bakbananen maar niet de deeg, eieren en melk. Op Ambon had mijn nicht Nonna de bananen gebakken zonder beslag en ik dacht "dat ga ik ook doen". Ik heb er wel kaneel en poedersuiker aan toegevoegd omdat de bananen in de Molukken verser en zoeter smaken dan de bananen die wij hier in Nederland hebben.Volg de foto's en het kan niet mis gaan.

BENODIGHEDEN

1 of 2 bakbanen
1 eetlepel gemalen kaneel
1 eetlepel poedersuiker
Olie om in te frituren

BEREIDINGSWIJZE

Maak de pisang goreng naar jouw smaak en verfijn het elke keer totdat het nog lekkerder. Er is geen standaard recept qua smaak want die moet je zelf beslissen en maken.













Eet smakelijk / Selamat makan

Groetjes Paula

Low-budget shoplog Action make-up

Sinds de Action bij mij in de buurt is gekomen, heb ik met mezelf afgesproken om alleen op vrijdag daar naartoe te gaan en vooral als ik echt iets nodig heb. Het is namelijk te verleidelijk om daar niets te kopen want de spullen van Action zijn in tegenstelling tot andere winkels, extreem goedkoop...!! Je kunt daar echt van alles krijgen en voor spotprijzen.Ik ga geen review schrijven van de producten omdat er al heel veel reviews geschreven zijn en ook reviews op YouTube over Max & More en daarom vond ik het overbodig.


Sinds ik het merk Max & More van de Action ontdekte ben ik helemaal verslaafd. De make-up van de Action is naar mijn mening goed gepigmentteerd, mooie kleuren oogschaduw en lippenstift. Alhoewel een aantal producten na een aantal uren vervagen blijf ik ze toch kopen. Bij de Action ga ik niet voor de foundation, concealer en bronzer omdat deze te licht voor me zijn. Maar waar kan je nog zulke low-budget make-up tussen de € 0,69 en € 2,00 kopen met een redelijke tot goede kwaliteit? Als jij het weet....mail me dan!

Door middel van de foto's laat ik je het assortiment zien die Action aan cosmetica heeft:


































 


























Nadat ik de beschrijvingen had gelezen checkte ik meteen de website van Max & More (http://www.maxmakeup.eu). Ze hebben op de site nog meer make-up die de Action niet heeft. Een kwastenset die op de foto leuk eruit ziet maar ik betwijfel of de kwaliteit goed is. Op de site worden ook beautytips gegeven die je zeker moet lezen.

Even googlen van wie Max & More is: de firma D-Dutch, een chinees-Nederlands bedrijf. Dus alle spullen komen gewoon uit China...dacht ik al...

De producten heb ik zelf gekocht en is niet gesponsord.

DIY Homedecoratie

Hi lezers, iedereen heeft in zijn huis een krans, een schilderij, een beeldje, etc. Ook ik heb ze maar de meesten heb ik zelf gemaakt of gerecycled en iets nieuws van gemaakt. Ik laat jullie vandaag drie homedecoraties zien die ik zelf gemaakt heb.

Slaapkamer

De 2 schilderijen die heb ik gemaakt van houtjes met boekbinderslijm op canvas
Aan dit schilderij heb ik urenlang aan gewerkt. Maar het eindresultaat mag d'r wezen.
Bij het maken van dit schilderij was ik in een bepaalde gemoedstoestand en wilde alleen een weg met waaiende takken


































Woonkamer

In de woonkamer heb ik 2 etageres die ik zelf gemaakt heb van dinerborden en ijscoupes
























Ganghal

In de hal heb ik alles zelf geverfd en opgehangen. Een oude kapotte spiegel heb ik opgeknapt en een likje verf gegeven. Het hart is niet zelf gemaakt.



Maak jij ook zelf je eigen homedecoratie? Laat zien en zet dit in een reactie onder deze blogpost

Groetjes Paula