De meest gelezen blogposten van de maand Maart

Het is alweer een week geleden dat ik voor het laatst een blogpost had geschreven. Vandaag de meest gelezen blogposten van de maand Maart. Het is vandaag alweer zondag 4 april en ik moet zeggen....wat gaat de tijd snel. Lees met me mee welke artikelen heel vaak bekeken werden.


1. Travel: De IJ-hallen

Een blogpost over de IJ-hallen op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Ik heb daar samen gestaan met mijn zuster en mijn nichtje. In dit artikel worden ook tips gegeven als je zelf wilt gaan staan om je spullen te verkopen.


2. Beauty: Review Sleek Face Form Contouring palette

Een blogpost over de Face Form palette van Sleek. Een contourpalette die uitstekend is om je gezicht te contouren nadat je je foundation hebt aangebracht.


3. DIY: Gooi je lege wijnflessen niet weg.

Een DIY artikel hoe je lege wijnflessen kunt omtoveren tot kaarsenstandaard of vaasje. Deze techniek kan je ook gebruiken voor je fruitschaal of voor een oude lampenstandaard.


4. Review W7 Toasted Oogschaduwpalette

Een lowbudget prodruct en merk W7 heeft een oogschaduwpalette uitgebracht die qua kleur heel mooi is maar het product is zeer poederig. Lees de review.


5. Lifestyle: Wat moet je nou met zoveel schoenen

Ik was het zat om mijn overvolle kledingkast met kleren, schoenen, tassen, etc. elke keer op te ruimen en had radicaal alles opgeruimd en mijn "schatkist" te minimaliseren tot een aantal veel gebruikte items. De schoenen waren een onderdeel van mijn actie. Tja, wat moeten vrouwen met zoveel schoenen en gebruik je ze elke dag? Lees mijn artikel over mijn opruim- en schoonmaakactie.


6. Food/Travel: Review Restaurant Souvla in Amsterdam-West

Een artikel over mijn bezoek aan restaurant Souvla in Amsterdam. In dit artikel laat ik je zien wat zij aan gerechten hebben. De positieve dingen maar ook de negatieve dingen die ik heb ondervonden aan mijn bezoek aan dit restaurant.


7. Beauty: review Highlighter powder van de Etos

Een lowbudget highlight poeder van de Etos. Met de verandering van het huismerk van Etos zijn zij goede zaken aan het doen. Een highlighter wordt niet door elk budgetmerk aangeboden en daarom is het goed dat Etos daar wel aan gedacht heeft. Lees mijn review over dit product.


8. Lifestyle: stand van zaken

Omdat ik aan een nieuwe baan ben begonnen kon ik helaas niet veel tijd besteden aan mijn blog. In dit artikel leg ik uit wat de stand van zaken is van mijn blog.


9. Cadeautip: lowbudget Primark PS Love Your Smile

Een artikel over het door mij aangekochte setje met tandpasta, tandenborstel, etc. Prima product als je op reis gaat en die makkelijk in je handtas past.


10. Lifestyle: Ben jij die overvolle kledingkast ook zo beu?

Net zoals de schoenen heb ik ook mijn kledingkast grondig aangepast. Kleding geminimaliseerd van 2 overvolle planken (2 overvolle dressoirs) tot 1 overzichtelijke plank en lege dressoirs. Weet je wat voor fijn gevoel dit geeft? Lees mijn artikel wat ik WEL heb behouden.


Dankjulliewel voor het lezen van mijn blogposten en ik hoop natuurlijk dat je mijn artikelen blijft volgen maar bovenal leuk vindt.

Groetjes Paula