PERSONAL | Created By Paula bestaat 1 jaar!!

Yes, het is 1 oktober en precies een jaar geleden ben ik begonnen met bloggen. De laatste paar maanden kon ik wegens omstandigheden en door drukte niet alle dagen bloggen. Problemen met laptop en internetverbinding en nog een aantal andere zaken, maar de eerste paar maanden van het begin van het bloggen ben ik echt dagelijks bezig geweest om mijn nieuwe hobby uit te oefenen.


Hoe is het begonnen?


1 jaar geleden had ik heel veel geklust in mijn huis en maakte van oude decoratie weer nieuwe. Andere kleur en andere vormgeving gaf mij voldoening. Mijn huisje is nu precies zoals ik het wil. Er is veel werk en geld ingestopt en ik heb er ook keihard voor gespaard en voor gewerkt. Ik ben een jaar eerder met schilderen van mixed media canvas. Het gaf me zoveel voldoening waardoor ik zoiets had."Ik ga er over schrijven". Al eerder schreef ik dat ik vanaf kleinsaf aan met make-up en haar bezig was en ik keek in mijn badkamer en er kwam een tal aan make-up spullen naar boven. Van alles heb ik foto's gemaakt en zo is mijn blogmanie begonnen.


Waar schrijf ik allemaal over?


Ik denk dat er periodes waren waar ik voornamelijk over Beauty schreef, vervolgens ben ik aan het bakken en koken geslagen en FOOD werd toen geboren. Omdat ik in het verleden veel gereisd heb en nog heel veel digitale foto's had, is toen TRAVEL geboren. De afgelopen maanden heb ik mijn huis opgeruimd en dingen weggegooid, verkocht of weggegeven. LIFESTYLE kwam ook aan de orde. Ik ben nog langer niet klaar om het huis door te zoeken naar spullen die absoluut weg kunnen maar ik neem de tijd. Af en toe zagen jullie de topic CAPSULE WARDROBE voorbij komen. Nah, daar ben ik helemaal mee bezig. Waarom een overvol huis terwijl je de helft niet gebruikt?

Toekomst


Ik blijf schrijven omdat er nog heel veel onderwerpen zijn waar ik over wil schrijven. Bijvoorbeeld onderwerpen die mannen niet begrijpen, nog meer recepten, foto's van reizen, etc. etc.


Ik zou zeggen "Stay tuned" en als er een dag niet geschreven wordt dan ben ik met andere dingen bezig....zoals een vintage markt bezoeken en hierover schrijven maar daar kom ik nog op terug. Er zijn genoeg nieuwe ontwikkelingen die ik nu nog niet kan schrijven maar het wordt leuk!

Groetjes,

Paula


BEAUTY | De nieuwe Banana poeder van de Etos

Eindelijk heb ik tijd om een artikel te schrijven en er liggen nog stapels onderwerpen die afgewerkt moeten worden maar laten we maar eerst bij Beauty beginnen. De Etos heeft een nieuw product in de schappen...jawel....ook een bananapowder die er ook echt geel uitziet. Lees mijn review en stap dan pas naar de winkel.


Bananapowder


Hoef ik eigenlijk niet meer uit te leggen want in mijn eerdere blogposten had ik al een aantal reviews geschreven over diverse merken bananapowder. Natuurlijk is de bekendste die van Ben Nye maar inmiddels hebben diverse merken zich ook op dit terrein begeven. W7, Black Opal, Sacha Cosmetics, E.L.F. etc. 

Etos Bananapowder


Dat de Etos dit product op de markt zou brengen had ik eigenlijk niet verwacht. Stilletjes wel gehoopt maar pats boem...daar is die dan. Ik heb de poeder getest en ik moet zeggen....toppie.

Verpakking en de poeder


Ik benoem deze onderdelen in 1 omdat ik van mening ben dat ik snel klaar ben met deze review. De verpakking is net zoals bij bijvoorbeeld de losse poeder van de Hema, bijna hetzelfde. Een doorzichtig doosje met een zwarte deksel met Etos erop en in witte letters Banana powder. Heel simpel maar het product is naar mijn gevoel geweldig. Er zit een beschermplastic als je het doosje opent. Bij het verwijderen verwachtte ik heel veel stofdeeltjes maar niks is minder waar. Het product stuift niet alle kanten op. Een pluspunt moet ik zeggen. Andere poeders stuiven alle kanten op waardoor je altijd bescherming op je kleren nodig hebt. Bij deze poeder dus niet. Ik ben er heel tevreden over.


De kleur


Bij het openen zag ik meteen dat de kleur echt zachtgeel is. Op mijn donkere huid komt de kleur geel nog meer naar voren. Nu moet ik wel zeggen dat ik door de vakantie ontzettend donker ben geworden en huiverig was hoe het zal manifesteren op mijn huid onder de ogen. Ik heb ze getest. Bij het opbrengen zag het te licht uit maar toen ik het met een kwast ging vervagen zag je een subtiele kleur geel die op je huid bleef zitten. Vervolgens heb ik het op mijn gezicht geprobeerd en ik moet zeggen...perfect. Geen kringen die worden gezien.


Conclusie


Koop dit product als je nieuwsgierig bent geworden! Ook al heb je een donker getinte huid. Let wel op dat je de poeders goed op je huid blend want er mogen geen verschillen gezien worden. Maar dit geldt natuurlijk voor elke bananpowder. Ik ben tevreden over dit product en ik kan er ook makkelijker aan komen want ik heb een Etos in de straat. Doen doen doen.


Heb je de banana powder van de Etos al gekocht? Wat is jouw mening over dit product?

Groetjes,

Paula