BEAUTY - De nieuwste lowbudget mozaiek blush van Fashion Prosfessional (Action)

Naar de Action gaan is leuk, maar nog leuker is dat ze steeds maar weer met nieuwe make-up producten komen die beneden de € 2,= kosten. Hoe lowbudget kan je gaan! Niet dat van alle producten de kwaliteit even goed is maar tot op heden zijn dit maar een aantal producten. Ik gebruik ze niet elke dag maar af en toe een product van Max & More of Fashion gebruiken kan geen kwaad. Je moet gewoon altijd zorgen dat je je gezicht goed verzorgd en reinigt. Daarnaast zijn de prijzen niet zo gigantisch dat je dit niet kunt permitteren als je het niet zo breed hebt. Ik weet er alles van.

De verpakking & ingredienten

Net zoals altijd verpakt in een mooi klein vierkant zwart doosje. Je opent het doosje en er verschijnt een rond make-up doosje met de mooie fuchsia / roze kleuren. Het product is in 3D uitgevoerd want de hartjes vertonen een relief waardoor je het eigenlijk zonde vind om het product te gebruiken. De kwaliteit van de verpakking is van goedkope plastic gemaakt en daarom was ik extra voorzichtig voor het geval dat het product brokkelt. Ik heb dit ooit eerder meegemaakt met de blush en bronzer van de Etos, alleen betaal je bij de Etos 5 x zo veel!!

De kleuren

Een combinatie van Fuchsia, roze en babyroze. Zo mooi om naar te kijken, maar daar hebben we het niet voor gekocht....toch? Het product is zeer poederig maar elke beautylover weet dat je dan een beetje van het product op je blushkwast moet doen.


Op een donkere huid


Op een donkere huid is de kleur super zacht. En ik dacht dat vaal uit zou vallen maar niets is minder waar! Heeft een zoete uitstraling moet ik zeggen. Ik heb het op mijn bovenhand, vinger en wang getest met en zonder foundation. Op mijn wang zie je op de foto niet veel van maar in het echt is het super zacht en heel subtiel. Ik ben tevreden over dit product. Zie hieronder het resultaat.


Heb jij ook deze blush gekocht? Dan wil ik graag weten of deze je bevalt. Mij in ieder geval wel want het is niet te opzichtig. 

Groet,

Paula

De favoriete blogposten van de maand Mei

Het is alweer 2 weken geleden dat ik voor het laatst iets heb geschreven op mijn blogpagina. Ik heb 2 maanden gewerkt en was te moe om nog even achter mijn laptop te zitten en een uitgebreid verslag of artikel te schrijven. Het valt niet mee maar inmiddels is het project klaar en kan ik vanaf de maand Juni weer volop aan de slag met bloggen. Desalniettemin heb ik voor de 2e dag van Juni een artikel geschreven over de meest gelezen blogposten van de maand Mei 2016. Dank alvast voor de volgers die dit mogelijk hebben gemaakt.


De make-upschap van Etos in Almelo

Zoals jullie allemaal inmiddels weten kom ik oorspronkelijk uit Almelo. Ik kom daar ook bijna maandelijks om mijn familie daar te bezoeken. Tijdens 1 van de weekenden bezocht ik de Etos en ontdekte dat zij heel veel make-up merken hadden die zelfs bij mijn Etos in de Molukkenstraat niet aanwezig zijn.


Black Opal bij de Etos in Almelo

Tijdens het bezoek aan de Etos in Almelo constateerde ik dat zij mijn lievelingsmerk Black Opal verkochten. Black Opal is zo bekend onder de donkergetinten onder ons is een lowbudget make-up merk die voldoet aan de wensen van ons donkergetinten. Qua kleur van de foundations, concealers en gezichtspoeders slaag ik altijd. Er is nog een ander merk die bij de Douglas Parfumerie verkocht wordt, genaamd Black Up, die ook voor donkergetinten is maar een stuk duurder dan Black Opal.


Sample Sale Goosecraft

Op zaterdag 28 mei jl. werd een sample sale gehouden door het merk Goosecraft. Ik ben er zelf niet geweest maar ik zag op mijn blogpagina dat dit artikel zo vaak werd gelezen waardoor ik denk dat er veel mensen naar deze sample sale is geweest.


Dagje Amsterdam? Ga beslist naar deze evenementen

In dit artikel benoem ik een aantal evenementen die in die periode aan de orde zijn. Bij een aantal ben ik geweest maar meestal in het weekend omdat ik doordeweeks moest werken. Ik hoop dat jullie wel geweest zijn want het zijn hele leuke "niet alledaagse" evenementen.


Highlighter Highlighter en nog eens highlighter

Niet iedereen weet wat je met een highlighter moet doen. Inmiddels heb ik goed uitgelegd waarvoor een highlighter voor gebruikt wordt en ik hoop dat jullie hiermee geƫxperimenteerd hebben. In dit artikel heb ik mijn highlighters onder de aandacht gebracht.
 
Dit waren de artikelen die het meest werden gelezen. Ik hoop dat jullie mij blijven volgen in de maand Juni want er zijn weer interessante onderwerpen in aantocht.

Groet, 

Paula