GELUKKIG NIEUWJAAR: fotoimpressie nieuwjaarsdag

Happy new year to you all. Today a photodiary from New Yearsday. Lots of drinks and food. 

I hope you had a great and safefull New Yearsday.

Greetings Paula

DIY - Houten hart

Goedemorgen, vandaag heb ik een DIY blogpost voor jullie. De afgelopen Kerstdagen is iedereen alleen maar bezig geweest met kerstdiner, kerstboom, kerstdecoratie, maar ik heb hier helemaal niet aan meegedaan behalve dat ik een kerstkrans had gemaakt. Daarnaast ben ik 2 weken goed ziek geweest en kon dus ook niet veel aan de Kerstfeeling doen.

Hoe te werk gegaan?

Ik had een hartvormige canvas nog in mijn hobbykast liggen en zat maar te praktiseren wat ik hier mee moest doen. Ik heb het eerst geverfd in mijn gewenste kleur.

Ik vond 2 zaken met houtrondjes en had toen meteen het idee in mijn hoofd om de houtrondjes op de canvas hart te lijmen.


Meteen maar aan de slag gegaan met boekbinderslijm

Zie hier het resultaat
Vond je deze blogpost leuk? Laat dan een reactie achter onder deze post.

Groetjes Paula

DIY - nieuwe kerstkrans gemaakt

Ja, ik weet dat de Kerstdagen al voorbij zijn maar deze blogpost was al geschreven en de foto's waren al gemaakt en ik vond het toch waard om het te plaatsen. 


Kerstkrans in koper

Kransen maken vind ik hartstikke leuk. Je bent geconcentreerd bezig en de wereld om je heen vergeet je. Wanneer de kerstballen helemaal op zijn en ze zijn allemaal op de strokrans gelijmd dan heb je al iets gecreƫerd wat van jezelf is.

Je begint dus met een strokrans of een andere soort krans en je bouwt het op ot een kunstwerk.


Heb jij ook een kerstkrans gemaakt van kerstballen? Laat dan een reactie en een foto achter onder deze blogpost. Ik ben namelijk benieuwd welke stijl en smaak iedereen heeft.

Groetjes Paula
A very goodmorning to you all. I hope you have a good Christmas and enjoy these with your family or friends.
2 weeks flu 

Well my Christmas where terrible. I had the flu and couldn´t enjoy this days. It starting with getting cold and than getting warm and than my stomic went totally crazy. I was lying in bed and the pain in my stomic made me moved to the couch. So during 2 weeks I couldn´t went out outside and couldn´t eat very well. 


But the good thing is, is that I´ve could watching the television and got a lot of inpsiration for my blogpageSo starting today I will come back with lotst of difference articles about beauty, lifestyle, DIY, food and travel.Enjoy your Christmas holiday and take your rest and prepare for the Old and New Year.

Greetings Paula