BEAUTY | Lowbudget Mosaic blush van FASHION (Action)

Ooit heb ik een review geschreven over de mosaic blush van het huismerk van de Action. Ik had toen een review geschreven over de roze blush. Wat ik helemaal vergeten was, is dat ze ook een bruine kleur hadden van hetzelfde merk. De Mosaic Blush nummer 2. Ik ga het voor jullie testen en geef mijn bevindingen van dit product.Fashion Professionel 

Fashion Professionel is een merk die ik tot nu toe alleen bij de Action heb gezien. De producten zijn in opdracht van Max Brands Marketing geproduceerd, een Nederlands bedrijf in Bleiswijk. Ik denk zelf dat het product uit China komt omdat bijna alle producten van de Action was "made in China"! Ik kan me vergissen hoor maar let maar eens op als je iets bij de Action koopt. Desalniettemin zit mijn halve huis vol met Action producten. Het is goedkoop en ze hebben alleen maar leuke dingen.

In het begin was ik alleen maar bezig met de makeup producten van Max & More maar tegenwoordig beginnen de schappen ook vol te raken met de producten van Fashion Professionel. Normaliter zou ik het in andere winkels niet zomaar kopen maar ik merk dat de makeup producten intense kleuren geven. Helaas hebben ze geen foundation en concealer voor de donkere huid maar qua primer, blush, bronzer, highlighter, etc. is de keuze aanwezig. 1 nadeel bij de Action: wees er snel bij want de volgende dag kan de schap al leeg zijn.Mosaic blush No. 02


Dit is zo grappig. Je ziet een reliƫf aan gouden harten in de roze poeder. Zo mooi en kunstig. Eigenlijk zonde om het te gebruiken. Het product zit verpakt in een stevige plastic doosje met klep. Naar mijn gevoel zal dit doosje niet zo snel breken. Eigenlijk ben ik benieuwd naar de swatch want de eerste paar keren zal het natuurlijk een bruin gouden kleur geven op je wangen, maar zal het daarna overgaan in roze? We zullen het over een tijdje ondervinden.De swatch


Omdat mijn lens stuk is kan ik geen zelfportret maken omdat het steeds weer onduidelijk wordt. Dus dan maar een swatch op mijn bovenhand die eigenlijk te donker is om een foto te maken maar dan heb je meteen een idee hoe de blush zich op je huid manifesteert.

Op de verpakking staat BEIGE...maar kijk goed op onderstaande foto's! Het is gewoon goud en niet eens bruin of beige, maar echt een gouden kleur. Wil je dit product nu nog als blush gebruiken? 

Dit product stuift dus helemaal niet. Je hebt maar een klein beetje nodig want de blush geeft een zeer diepe en intense kleur. Ik ben wel van mening dat je er echt een makeup spray overheen moet spuiten want na verloop van tijd zie je het vervagen. Dus altijd in je handtas meenemen.


Conclusie


Getinte damesssss.....koop hem! Gebruik hem niet als blush maar gebruik het als highlighter! Je zult geen spijt krijgen want ik gebruik het nu ook als highlighter. Het is de moeite waard en de prijs € 1,49 daar val je van stijl achterover. Zooo goedkoop en mooi voor onze donkere huid. Kom maar op met de feestdagen!!

Heb jij ook deze mosaic blush van de Action gekocht? Schrijf onder deze blogpost je reactie. Ben benieuwd of jij dezelfde ervaring hebt als ik.

Groetjes,

Paula