BEAUTY - de mooiste highlighter palette ever

Ik weet niet wie de ideeën of designs bij Sleek MakeUp bedenkt maar deze man of vrouw is een genie. De Sleek Highlighter palette is een product die je echt in je make-up stash moet hebben. Het maakt niet uit of je een donkere, medium of lichte huid hebt, deze highlighter is 1 van mijn favorieten.
De Verpakking

Ten eerste zit het doosje verpakt in een mooi zwart doosje met precies erop vermeldt om welk product het gaat. Op de achterkant van het doosje wordt aangegeven hoe je de highlighters moet gebruiken.


De highlighters zelf zijn weer prachtig verpakt in een bruin gouden glanzend doosje, met aan de binnenkant een spiegel.


De kleuren

De kleuren van de highlighters zijn zo mooi. Check onderstaande foto. Elke kleur heeft een naam, te weten: Platium, Royal Gold, Rennaissance Gold en Antique Gold. Topkleuren. Ik heb ze op mijn arm geswatch en kijk hoe die kleuren glanzen. Product is trouwens goed te blenden.

De Highlighting palette van Sleek MakeUp is een aanwinst in je makeup stash. De verhouding prijs kwaliteit is boven het gemiddelde moet ik zeggen.

Heb jij deze palette ook? Wat is jouw ervaring hiermee?

Groetjes Paula

BEAUTY - review Etos Highlighter powder - Gold

Waar blijft de zon? Het blijft nog steeds een beetje koud en onze huid ziet er lichter uit dan normaal. 's Morgens als we ons opmaken dan is een highlighter altijd een welkome gast. Vandaag review ik de Etos Highlighter powder Gold. Voor de donkere huid is dit een goeie en mooie kleur. Het is warm maar geeft een super mooie glans en geeft een brightning effect. Kijk met me mee.


Allereerst: kijk dan naar de motieven die zijn gemaakt in de highlighter. Wat een mooie structuur. Eigenlijk zonde om het te gebruiken maar daar is die natuurlijk niet voor. Design is niets om op aan te merken. Ik heb wel problemen mee als je met een highlighter kwast het product gebruikt. Het poedert teveel waardoor je echt moet uitkijken dat je niet teveel op je kwast hebt. Dus eerst de poeder van je kwast aftikken en dan pas gebruiken.

De highlighter is, net zoals bij de andere producten van Etos Beauty, verpakt in een zwarte doos met doorzichtige deksel. Ik heb af en toe moeite met de deksel omdat het soms moeilijk is om het open te maken. Aan de andere kant ook een positief punt omdat het dan niet zo makkelijk opengaat als je het meeneemt in je tas.

Qua prijs mag je ook niet klagen want de producten van Etos Beauty behoren tot de budget make-up. 


Laten we een swatch op mijn bovenhand doen. Met een kwast heb ik het product gebruikt. Ik heb de poeder eerst eraf moeten tikken omdat er veel product op komt. Vervolgens geef ik een veeg met de kwast en meteen zie je de glans van de poeder. Heel mooi. Naderhand heb ik de poeder boven mijn jukbeen aangebracht en de glans is heel mooi. Deze ga ik vaker gebruiken.


Ik ben wel van mening dat als mijn huid donkerder wordt, dat het je gezicht flets maakt maar dat zien we tegen die tijd wel. 

In ieder geval ben ik tevreden over dit product en voor € 3,99 moet je het niet laten liggen.

Heb jij ook de Etos Highlighter Powder? Laat je mening hier achter onder de blogpost.

Groetjes Paula

BEAUTY - Review Sleek Face Form Medium

In mijn make-up stash een palette gevonden van Sleek. De Sleek Face Form Contouring & Blush palette. Ik hou van deze palette met contourpoeder, blush en highlighter. Kijk met me mee wat ik van deze palette vind.


Ten eerste moet je natuurlijk weten wat "Contouren" is. Contouren is eigenlijk vormgeven aan je gezicht op het moment dat je foundation, concealer en gezichtspoeder hebt aangebracht. Je gezicht is nu kaal maar wel egaal. Om meer vorm te geven ga je contouren. Je kan het in crème vorm (crème op crème) of in poedervorm (poeder op poeder) krijgen. In een andere blogpost zal ik laten zien hoe je moet contouren.

De Sleek Face Form palette zit in een mooi zwart doosje met spiegel. Sleek heeft sowieso mooie doosjes vind ik. Er zitten 3 kleuren poeders die allen een eigen functie hebben: contourpoeder, highlighter en blush. Op de verpakking staat: Face Form is een ultieme contour multi-palette. 
* Een matte, makkelijk te mixen contour poeder
* Een verlichtende highlighterAls ik de kleuren op mijn bovenhand swatch, vallen ze toch iets lichter dan verwacht. Als ik het op mijn gezicht swatch vallen ze dus absoluut goed. Helaas heb ik geen goede belichting om een voorbeeld op mijn gezicht te laten zien dus doen we het met de bovenhand swatch. De poeder voelt heel zacht en vol aan. Dus het blenden gaat behoorlijk goed. Goed product.Bij aankoop van deze palette krijg je het doosje verpakt in een mooie doos. Dit moest ik er wel bij melden.

De Sleek Face Form heeft 3 prachtige kleuren met goed gepigmenteerde poeders. Daarnaast zijn de poeders goed te blenden dus je hoeft absoluut niet als een clown rond te lopen. Ik denk zelf dat ik eigenlijk niet de medium versie moest hebben maar de dark versie. In de zomer ben ik ook nog eens een stuk donkerder dan normaal. Dus we gaan het zien.

Heb jij ook deze palette? Of heb jij een ander merk contourpoeder? Laat het me weten door een reactie achter te laten onder deze blogpost.

Groetjes Paula

TRAVEL - De IJ-hallen - de grootste vlooienmarkt van Europa

De lente is in aantocht en ik kreeg een schoonmaak- en opruimwoede. Ik had 3 bakken gemaakt met WEGGOOIEN, WEGGEVEN en VERKOPEN. Ik moet zeggen...ik heb maar 2 bakken gebruikt want mijn spullen zijn zo goed en er zaten een aantal merkkleding bij die ik echt niet wilde weggeven. Dus de bak met VERKOPEN werd voller en voller en uiteindelijk heb ik samen met mijn zus en mijn nichtje op de vlooienmarkt De IJ-hallen gestaan.


Ten eerste kan je op deze markt niet aankomen met spullen verkopen voor bedragen boven de € 10,= want men vermijdt dit. Alles hadden we te koop aangeboden voor tussen de € 1,= en € 7,50. Hoger gingen we niet. Aan het eind van de dag hadden we wel spullen over maar die verkopen we weer bij de volgende deelname.

Wij hadden een kraampje waar we broeken, rokken, jurken, schoenen, sjaaltjes, bloesjes en t-shirts verkochten. Bij een aantal kopers moest je streng optreden omdat ze toch probeerden om gigantisch af te dingen. 


Info over de markt:

Geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Je hebt een buitenmarkt maar ook een binnenmarkt. Een gigantische hal die constant volgeboekt is.

Als je op de markt gaat verkopen hou er dan rekening mee dat je zeil meeneemt voor je kraam (je hebt dan beschutting), neem klemmen mee zodat je het zeil kan bevestigen aan de kraam.

Neem genoeg eten en drinken mee want soms heb je geen tijd om even een drankje of een patatje te halen. Gelukkig waren wij met 3 personen en konden we mekaar aflossen.

Als je met de auto komt: hou goed in de gaten dat je bij binnenkomst een rode voucher krijgt waarvoor je € 5,= voor moet betalen. Wij hebben deze voucher niet gekregen waardoor we ruzie kregen met de parkeerwachter. We werden zelfs beticht van "liegen om € 5,= te krijgen!! Nou ja zeg, wat kan mij die € 5,= schelen. Hou het gewoon.

In ieder geval was het een leuke dag, een beetje errug koud, maar het was gezellig met onze buren die uit de buurt van Wijk bij Duurstede kwamen. 
Het is heel moeilijk om een kraampje te bemachtigen. Je moet altijd 2 markten vantevoren een kraam boeken want anders wordt het weer 3 maanden later. In ieder geval gaan we weer staan met allerlei spullen.

Mijn kledingkasten zijn nu ook een stuk leger geworden maar....ze blijven ook leeg!! Dat is 1 ding wat zeker is.

Ga je ook op de IJ-hallen staan? Laat het me weten wanneer want misschien ben ik er ook OF ik kom kijken en eventueel kopen.

Groetjes Paula

BEAUTY - Review W7 Toasted oogschaduw palette

Ik ben mijn make-upstash aan het opruimen en zie dat ik heel veel producten nog niet besproken heb. Dus de komende periode heel veel beauty en tussendoor natuurlijk andere onderwerpen.


Vandaag een hele mooie palette van het huis van W7 cosmetics. Toasted...roestkleuren. Helemaal geschikt voor de donkere huid, alhoewel je het op de swatch niet zo goed ziet. Check zelf maar.

Deze palette bestaat uit 4 kleuren die goed gepigmenteerd zijn tot het poederige aan. Alle 4 kleuren zijn glanzend maar heel mooi. Ik ben bang dat deze oogschaduws fallout geven dus mocht je een make-uplook met deze palette wilt maken, wees erop voorbereidt dat je eerst je make-uplook maakt en dan pas je gezichtsbasis aanbrengt.


Het doosje is makkelijk open te maken en klikt zo goed waardoor je het makkelijk in je tas kan doen zonder dat het per ongeluk open gaat en stukjes oogschaduw in je tas vind.


Ik kan me vergissen hoor, maar tot op heden heb ik nog geen review van deze palette gelezen of gezien. Wonderbaarlijk natuurlijk want deze palette bestaat al een tijdje en mogelijk dat doosje goedkoop eruit ziet.

De W7 Toasted oogschaduw palette kost bij bol.com € 7,99

Mocht je deze palette ook hebben en heb je meer info voor mij? Laat dan een reactie achter onder deze blogpost.

Groetjes Paula

De meest gelezen blogs van Februari

Hallo allemaal, ik ben er weer na meer dan een week afwezig te zijn geweest. Ik heb het de afgelopen weken zo druk gehad met werk zoeken en cursussen volgen waardoor ik mijn prioriteiten op een ander vlak heb gelegd. Maar desalniettemin, ik ben er weer en weer boordevol nieuwe ideeën.


Vandaag een lijstje met de best gelezen blogposten van de maand Februari.

DIY -Gooi je wijnflessen niet weg!! 23 feb. 2016, 605 views


MUZIEK: mijn muziek op zondag 7 feb. 2016, 84 viewsDIY - Deel 2 Mixed Media Canvas THE KEY TO SUCCES, 18 feb. 2016, 61 views


BEAUTY - Een echt valentijnskado is chocolade maar...12 feb. 2016, 40 views


FOOD - Nasi kuning uit de rijstkoker 8 feb. 2016, 36 views

De komende periode ga ik weer geregeld blogposten schrijven, dus blijf alert.

Groetjes Paula