Instagram foto's van Augustus

Wat gaat de tijd snel. Het is alweer het einde van Augustus en er is zoveel gedaan en zoveel goeds uit voortgekomen. Op mijn blogpagina heb ik daardoor heel weinig geschreven maar desalnietemin ben ik op Instagram dagelijks bezig met het plaatsen van foto's. Love the summer maar die is ook al bijna ten einde. Maar niet getreurd, blijf altijd de zon in je hart voelen want dit brengt ook weer vreugde en geluk in je leven. Kijk met me mee naar de beelden die in Augustus zijn geplaats. 

Lifestyle | Je voorbereiden op de herfst

De zomer is natuurlijk nog niet helemaal over maar het is raadzaam om je alvast voor te bereiden op de herfst. Dit doe je niet alleen op beauty gebied maar ook in je huis. De zomerspullen worden alvast opgeruimd en het huis wordt weer aan kant gemaakt. Je kan bijvoorbeeld alles wat met zomer te maken heeft op marktplaats zetten om te verkopen en ruimte te maken voor de herstdagen die aankomen.

Accessoires


Je begint dus altijd eerst met de woonkamer. Je haalt alle kussenhoezen en accessoires van de plek en maakt alles schoon. Alles wat in de wasmachine moet worden op een stapeltje gegooit en worden later op de dag gewassen. Dan bekijk je per accessoire wat je in de herfst als decoratie wilt hebben en welke in de verkoop kunnen. Bij mij zijn het een heleboel maar maakt mij niet zoveel uit want ik kan zo oude spullen omtoveren in nieuwe producten.


Vloer


Ik heb laminaat in huis en dus overal vloerkleden. Hier komt ook verandering in want er komen nieuwe vloerkleden die ik op een website heb gezien van Sukhi! Een hele leuke website maar daar kom ik later op terug. In ieder geval wordt de vloerkleed bestrooit met backingpowder. Je zult wel denken "Waarom backingpowder?". Heel simpel, backingpowder haalt alle geuren uit je kleed en als je het een nacht hebt laten staan en de volgende ochtend alles met de stofzuiger opzuigt, dan is het fris maar superschoon. Geen vlekken meer en geen vieze geuren.

Marktplaats


Maak van alle accessoires een foto en maak een account aan op Marktplaats en leef je uit door foto's te plaatsen en bedenk dan ook hoeveel je voor elk stuk wilt verkopen.
Denk ook aan alles wat je aan de muur hebt hangen. Haal ze eraf en maak ze schoon en maak een foto en verkoop, geef ze weg of zet ze gewoon bij de grofvuil. 


De slaapkamer


Net als in de lente ben ik ook de slaapkamer helemaal gaan opruimen. Weggooien, weggeven of verkopen van kleding, schoeisel en tassen die je langer dan een jaar niet hebt gedragen of die niet van jou zijn. Alles van de muren afhalen en van de vensterbanken, dekbedden wassen en schoon op bed neerleggen. De matras bestrooien met backingpowder en een nacht laten liggen en vervolgens de volgende ochtend met de stofzuiger schoonzuigen. Je weet niet wat je ziet wat er allemaal aan bacterien in je matras zitten. Je matras ruikt daarna superfris en slaap je ook lekker.

De badkamer


Alles word door mij uit de badkamer gehaald en alle producten die langer dan een jaar niet zijn gebruikt worden weggegooid of weggegeven. De meubels worden helemaal schoongemaakt en de overgebleven producten worden ingeruimd. Badkamer schoon en de juiste producten zijn overzichtelijk te vinden. Vergeet niet je wasmachine van buiten en van binnen schoon te maken...en denk vooral aan de filter die geregeld schoongemaakt moet worden. Je wasmachine gaat dan langer mee.


Een huis die opgeruimd is en leger wordt is een verademing. Je kan alles snel terugvinden en het brengt een frisse wind in huis. Positiviteit stroomt door je huis en je wordt vervuld met positieve energie. Je kan je nu voorbereiden op de donkere dagen van de herfst.

Groetjes,

Paula

Instagram favorieten van Juli

De schoolvakanties zijn weer begonnen en het gewone leven wordt weer in gang gezet. Ook die van mij natuurlijk. Ik kan terugkijken op een geweldige zonnige en soms regenachtige zomer maar dat hoeft je humeur niet te beĆÆnvloeden. Integendeel zelfs. Ik heb genoten van foto's maken met mijn spiegelreflexcamera en onderstaand laat ik jullie de meest favoriete foto's die zijn geliked op Instagram. Eerst komen de foto's van de maand Juli aan de orde en in een volgende blog die van Augustus. Veel kijkplezier.

De maand Juli was heel intensief en heeft mij inspiratie gegeven voor de komende half jaar. Er zijn weer nieuwe ontwikkelingen en nieuwe perspectieven die een mens alleen maar positief maakt.

Mocht je ook een instagram account hebben, check dan ook mijn account en volg mij!

Groetjes,

Paula