REIZEN - De Museummarket op het Museumplein

Goedemorgen, op zondag 17 januari was de Museum Market op het Museumplein en wij bezochten deze ook. Elke 3e zondag van de maand vind op dit plein de markt met kraampjes van diverse ondernemers die hun zelfgemaakte spullen verkopen. Het zijn voornamelijk Nederlandse designers. Het aanbod van eten is in overvloed omdat er omheen de markt foodtrucks staan met alleen maar lekkere dingen. De atmosfeer is goed en het was 1 grote gezelligheid op het plein.


Wat is er te koop?

Zelfgemaakte tassen, clutches, portemonnees, stola's, omslagdoeken, kussens, kussenovertrekken, sieraden, schilderijen, etc. etc. 
Op de volgende data vindt de Museum Market plaats (elke 3e zondag van de maand):
21 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli, 21 augustus, 18 september, 16 oktober, 20 november en 18 december 2016.

Was deze tip nuttig? Laat een reactie achter onder deze blogpost.

Groetjes Paula

REIZEN - De winkels op onze wandelroute door Amsterdam Centrum

Goedemorgen, vandaag neem ik jullie mee langs plekken die wij op onze wandelroute door Amsterdam Centrum tegenkwamen. Natuurlijk heeft Amsterdam heel veel winkels en natuurlijk kan ik ze niet allemaal laten zien maar ik heb alleen de winkels geselecteerd die mij interesseren. Cafe Cuba en Cafe Cotton Club zijn 2 cafe's op de Nieuwmarkt waar je heerlijke mojito en caipirinha kan drinken....doen doen doen!!


 
   
Blushing is de lunchroom van Gordon. We zijn daar naar binnen gegaan en meteen ook naar buiten want het zat overvol met gezinnen met kleine kinderen. Echt niet voor ons om tussen schreeuwende kinderen te zitten. Liever naar SmallTalk aan de Van Baerlestraat waar we al meer dan 20 jaar komen voor een theetje en gezelligheid van het personeel. 

Hoop dat je deze post leuk vindt, dus laat een reactie achter onder deze blogpost.

Greetings Paula