PERSONAL | Lang niets gehoord

Heel lang hebben jullie niets van mij gehoord doordat ik totaal geen inspiratie meer had. Ik heb heel veel plannen in mijn hoofd maar het kwam er maar niet uit. Niet getreurd want ik heb al een to do list gemaakt en foto's gemaakt van onderwerpen waar ik het met jullie over wilde hebben. Ik hoop dat de komende maanden weer inspiratie genoeg is om jullie met mijn verhalen en artikelen te prikkelen.

Wat heb ik in petto


Een heleboel eigenlijk maar ik moet het wel uitvoeren. Afgelopen maanden veel gezien en veel gekregen om over te schrijven op het gebied van Reizen, Beauty, Eten, etc. Veel foto's gemaakt en bewerkt in picassa.

Reizen


Ik ben naar de kerstmarkt geweest in Munster Duitsland en zag meteen dat de Duitse cultuur toch anders is dan in Nederland. Er is meer aandacht besteed en de Duitsers hebben meer keuzes in eten en drinken maar vooral aan snuisterijen die ik hier in Nederland nog nooit heb gezien. Vorig jaar ging ik naar de kerstmarkt in Düsseldorf maar in Munster waren meerdere pleinen voorzien van kerstmarkten. Deze artikel komt t.z.t. aan bod.

Het Rijksmuseum is een bezoekje waard. Ik zal 1 dezer dagen een dag hieraan besteden en hopelijk dat ik daar foto's mag maken.Beauty


Ik heb een aantal nieuwe beautyproducten die het schrijven waard zijn! De shape, contour en blushpalette van de Action die ik heel mooi vind, de skinfinish gezichtspoeder van MAC Cosmetics, de zogenaamde Artis Make-up borstel, de blush en bronzer van het merk Alterra die op natuurlijke basis is gebaseerd, etc. etc.


Eten


Na het stappen een shoarmaatje pakken of gewoon wanneer je er zin in hebt even langs de shoarmazaak gaan. Ik heb hier verandering in gebracht want ik heb nu speciaal lamsvlees in de vriezer waar altijd shoarma mee wordt gemaakt. De kruiden heb ik een in een aparte artikel schrijf ik de recept op. Heerlijk gewoon.


Personal


Ik ben van mening dat een mens altijd goed op zichzelf moet passen en dat persoonlijke verzorging heel belangrijk is. Met huishoudelijke middelen laat ik je zien hoe je zelf verzorgingsartikelen kan maken met gebruik van de producten die je al in huis hebt. Wat te doen als je een flinke griep hebt en snipverkouden. Stoombadje? Ja, maar dan op de manier zoals mijn moeder het mij altijd geleerd heeft.

Op donderdag 17 november jl. werd ik 50 jaar en ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven maar ik ben van mening dat het maar een cijfer is maar het gevoel zegt mij wat anders. Ik voel me niet 50, ik denk niet altijd als 50 en ik zie er niet uit als 50! Dat is 1 ding wat zeker is.
Paula 10 jaar terugIk hoop dat jullie mij blijven volgen want ik ben nog niet uitgeblogd....alleen had ik inspiratie nodig en die komt beetje bij beetje.

Groetjes,

Paula