LIFESTYLE - Op zoek naar een vloerkleed en gevonden bij Sukhi

Ik ben mijn huis leger aan het maken en tot mijn grote ergernis zag ik meteen dat mijn huidige vloerkleed van de Praxis heel snel is gaan slijten. Het valt meteen op als je huis leger is, dus er moet een andere vloerkleed komen…maar gelukkig heb ik keihard gespaard om een goeie kwaliteit vloerkleed te kopen die langer meegaat dan een jaar. En ik heb het gevonden hoor…bij Sukhi. Een geweldige site met de mooiste vloerkleden ever! Tenminste…het is naar mijn smaak. Lees gewoon met mij mee.

Op zoek via internet

Omdat de kleuren van het jaar 2016 pasteltinten zijn ben ik dus wezen zoeken naar kleuren die mij dichtbij liggen,op de functie en materiaal van de vloerkleed, vervolgens op kwaliteit en eigenlijk het allerbelangrijkste: op prijs. En ik heb natuurlijk op Instagram en Pinterest gekeken om inspiratie op te doen en vond steeds hetzelfde bedrijf die aan mijn voorkeur en smaak voldoet. Sukhi heeft zich namelijk gemanifesteerd op Social Media zoals Facebook, Instagram, Pinterest, etc. etc. Zo ben ik op de website van Suhki terechtgekomen. Wil ik een rode, een blauwe of wil ik voor naturel tinten? Ik weet het nog niet.


Over Sukhi

Wanneer je op de website van Sukhi kijkt, lees je ook dat Sukhi “blij” betekent! Nou, ik werd zeker blij toen ik de webshop bekeek. Ze hebben hele mooie kleuren vloerkleden en de diversiteit aan materiaal maakte mij alleen maar nieuwsgieriger. Daarnaast zijn alle vloerkleden handgemaakt en komen uit diverse landen zoals India, Nepal, Marokko en Turkije. En het allerbelangrijkste is, is dat bij een aankoop je ook de mensen in de betreffende landen helpt door hun werk te verschaffen. Dus dit vond ik wel een goed initiatief.


Check zelf maar via onderstaande links/URL’s waar je de informatie vind over de diverse vloerkleden:
Uit welke kleuren en materialen heb ik gekozen?


Mijn huis wilde ik heel neutraal houden en met zachte kleuren en een eyecatcher zoals bruin, zwart of donkerrood. Ondertussen is mijn witte boekenkast al helemaal leeg en is alle papierwerk opgeruimd of vernietigd en heb ik alles in 1 kleur (wit en glas) gehouden zodat het rustig oogt. Tja, is een psychologisch iets die ik geleerd heb van een interieurstyliste. Nu is het zaak om de juiste vloerkleed en de juiste kleur uit te kiezen. Kijk je met mij mee en geef mij advies! Nadat ik alle foto’s gedownload had, kwam ik erachter dat deze vloerkleden zijn gemaakt in of komen uit Turkije…

1.    Na lang zoeken dacht ik toch dat ik het bij beige houd. Dus de volgende 3 kleden vielen bij mij wel in de smaak omdat de foto qua kleuropstelling helemaal conform mijn huis is. 
MIJN KEUZE

Ik kan niet beslissen dus ik vraag hulp van jullie. Kijk ook met mij mee op de website van Sukhi:
www.sukhi.nl en help mij om de juiste vloerkleed te kiezen. Kijk ook naar de materialen en de prijs en laat dan een reactie achter onder deze blogpost welke vloerkleed ik moet gaan kiezen. Maar ik zie zo gebeuren dat je zelf ook een vloerkleed gaat kopen!! Of misschien ook niet maar ik weet zeker dat je net zoals ik enthousiast wordt van de vloerkleden en van de webshop.Groetjes,

Paula