BEAUTY : lowbudget Highlighter van Max & More

Jaaa, ik ben een vervent bezoeker van de Action! En wat ik nu heb gevonden is zoooo mooi. Een highlighter van Max & More. En natuurlijk wil ik deze uitproberen want alles wat lowbudget is wil ik uitproberen en mijn bevindingen met jullie delen zodat ook jij een highlighter kan kopen als je niet veel te besteden hebt.


Highlighter Illuminator Visage


De naam zegt het al. Een illuminator voor je gezicht. Een metamorfose zou je het ook kunnen noemen. Wat een glans en wat een mooie kleuren op het eerste gezicht. Deze highlighter is heel mooi voor de donkere huid aangezien het een bronzen gloed afgeeft.Verpakking, informatie en inhoud


De highlighter zit in een vierkant zwarte verpakking zoals we het van Max & More gewend zijn. Het doosje ziet stabiel eruit maar helaas is het goedkope plastic waardoor het heel snel kan breken. Dus pas op als je het los in je make-up tasje doet. Meestal doe ik er een elastiekje omheen voor het geval het gaat breken. Rechtsboven van het doosje staat 01 NUDE. Nou het is bepaald niet nude op mijn huidskleur hoor. Meer gouden/bronzen gloed. Volgens de beschrijving moet je het product verwijderen met een makeup remover op oliebasis. Betekent dit misschien dat het een vrij intense kleur afgeeft waardoor je het persee moet verwijderen met een remover op oliebasis? Alle informatie inzake het product staat goed en duidelijk omschreven.


De highlighter


Wanneer je het doosje opent zie je 5 kleuren brons van donker naar de kleur wit. Bij dit soort producten zit ik me eindeloos te bedenken hoe je dit met een kwast moet opbrengen, want als je maar 1 kleur wilt gebruiken dan kan dit in principe niet! Moet je van licht naar donker of donker naar licht? Ik probeer gewoon van licht naar donker. Alhoewel....ik haal mijn vinger over de blush heen en zie een mooie kleur erop. Ik moet wel zeggen dat er heel veel poeder vanaf komt maar het stuift niet.Conclusie


Voor de prijs € 0,99 zou ik het niet laten liggen. Ik zeg kopen. De intensiteit van de kleur is geweldig en je hebt maar een klein beetje nodig om de glans op je jukbeenderen te krijgen. Blenden gaat makkelijk naar mijns inziens en het geeft een gezonde uitstraling bij een donkere huid. Ik weet niet hoe het product op de lichte huid eruit ziet maar ik zou zeggen: probeer het gewoon.

Heb jij ook deze highlighter van Max & More gekocht? Ik wil graag weten wat jouw ervaring is met deze product. Laat je reactie achter onder deze blogpost.

Groetjes,

Paula

BEAUTY | De lowbudget blush van Alterra Naturkosmetik: GOLDEN WISH

Als je in Duitsland bent dan moet je absoluut naar drogisterij Rossmann gaan. Deze winkel is te vergelijken met Kruidvat, Etos, Trekpleister, etc. maar het assortiment is groter. Ook op beauty gebied is er meer keuze. Ik heb m'n ogen uitgekeken want er waren merken bij die ik helemaal niet kende.
Alterra Naturkosmetik - Golden Wish Blush


Ik zag het, nam het, gebruikte het en werd blij. Wat een mooie blush qua verpakking, look en weergave op je wangen. Het product is te vergelijken met de mozaiek blush van de Action maar deze blush geeft zoveel kleur en glans waardoor je het als highlighter kan gebruiken. De Alterra Naturkosmetik is op natuurlijke basis. De blush bevat Argan olie die de huid ook nog eens verzorgt. Volgens de beschrijving definieert deze blush de contouren van het gezicht en zorgt voor een frisse uitstraling. Geeft een natuurlijke finish.


Swatch


Als je heel goed kijkt dan zie je dat het product uit 3 kleuren bestaat. Een lichte, een middelkleur en donker roze. Neem je een veeg met je vinger dan is het een zachte roze kleur met een subtiele glans omdat de 3 kleuren met elkaar vermengen. Heel mooi moet ik zeggen.
De hoeveelheid en de prijs


Het product bevat 9 gram maar ik voorzie dat je er heel lang mee kan doen omdat het een compacte poeder is en je hebt maar een beetje nodig. De blush is niet al te poederig en dit alleen maar een pluspunt in gebruik. De houdbaarheid is 12 maanden. Ik denk zelf dat dit haalbaar is.
En dan hebben we het nog niet over de prijs want ik heb er € 2,50 voor betaald. De hele schap van Alterra Naturkosmetik is betaalbaar en de producten zijn op natuurlijke basis.


Wel duidelijk is dat deze blush zowel op de donkere als op de lichte huidstint te gebruiken is. Supermooi product en de prijs is behoorlijk lowbudget.

Heb jij ook deze blush bij Rossmann gehaald? Laat dan een bericht achter onder deze blogpost.

Groetjes,

Paula

BEAUTY | The Shape & Blush palette van Maxbrands bij de Action

De winkel Action wordt alleen maar leuker en leuker en vooral als je van make-up en beauty houdt. Wat dacht je van deze lowbudget shape & blush palette? Kan je toch nog met de feestdagen je complete kerstlook maken zonder dat je al teveel geld uitgeeft.
Verpakking en verdere informatie


De palette zit verpakt in een kartonnen doos die stevig aanvoelt. De palette zelf is van plastic die zeer breekbaar is, dus wees voorzichtig met de palette. Op de achterkant van de kartonnen verpakking worden de kleuren benoemd en wordt aangegeven welke kleur welke functie heeft.Palette gebruiken voor de donkere huid


Ik zou zeggen gebruik de Pressed Powder als contour of shape kleuren want de lichte kleuren zijn niet voor ons bestemd. De donkerste kleur kan je gebruiken als contourkleur. De 4 blushkleuren zijn geweldig. Ze zijn wel erg poederig en je moet niet teveel op je kwast doen want dan komt er een oase van poeder eraf. Dus wees zuinig met de poeder. De 4 kleuren van de blush zijn: pink, peach, rose en coral. De 4 kleuren van de gezichtspoeder zijn: warm ivory, banana yellow, sandy beige en chocolate brown. 

Warm Ivory zou ik gebruiken om te shapen/highlighten, de kleur Banana Yellow om de concealer op je onderogen vast te zetten, Chocolate Brown is een goede contourkleur voor de donkere huid.De kleuren op de donkere huid

Blush


De blush heb ik met een kwastje op mijn arm geplaatst. Kijk hoe de poeder behoorlijk op zit. Dus met mate de poeder gebruiken: Pink, Peach, Rose en Coral


Compressed Powder


Dus voor de lichtere huid een gezichtspoeder maar voor de donkere huid niet te gebruiken als gezichtspoeder. Gebruik de poeders voor het shapen en contouren.
Voor de prijs moet je het niet laten liggen. Ik heb de bon niet meer maar ik meende dat het rond de € 1,50 kost.


Conclusie


Ik zou deze palette kopen en temeer met de feestdagen waar je feestelijk uit wilt zien maar niet veel geld te besteden hebt.

Ik hoop dat deze review voldoende is om je tot het kopen van dit product heeft aangezet. Heel veel plezier ermee. Het kan zelfs als een kerstcadeau gegeven worden. Leuk toch?

Groetjes,

Paula