BEAUTY | De dupe voor de makeupkwasten van Artis

Wat zijn ze mooi die makeup kwasten van Artis maar wat zijn ze stervensduur! Ik zag deze makeup kwast voor het eerst bij YouTuber Jackie O. Inmiddels hebben diverse merken en webshops ook een exemplaar uitgebracht onder diverse andere namen.


De vorm


Ook wel lepeltjesvorm genoemd is eigenlijk niet bijzonder maar dat het als een make-upkwast wordt gebruikt is wel bijzonder. De haren van deze borstel zijn zo superzacht en het product breng je aan op de borstel en vervolgens met draaiende bewegingen het product aanbrengen. Ik moet zeggen dat bij het aanbrengen van de foundation het resultaat verbluffend is. Tegenwoordig gebruik ik dus deze borstel om mijn foundation aan te brengen aangezien je geen strepen of vlekken ziet.


Merk en prijs


Deze borstel/kwast heb ik bij een klein chinees winkeltje gekocht in de Kinkerstraat in Amsterdam. Je kon een hele set kopen maar ik begon allereerst met 1 borstel/kwast.
Het merk die ik heb gekocht is van Trubeauty en ik heb hier € 3,= voor betaald. Lowbudget toch?


Ik heb deze borstel/kwast gebruikt en ben hier tevreden mee. Er is nog een heel assortiment van dit product voor verschillende functies maar daar ben ik nog niet aan toegekomen om het te kopen.

De orgininele borstel van Artisan is voor mij veel te duur. Je betaalt bijvoorbeeld voor 1 kwast 55 dollar.


Dit product is een aanrader en zeker als je niet veel geld heeft om de echt te kopen.

Groetjes,

Paula