BEAUTY : lowbudget Highlighter van Max & More

Jaaa, ik ben een vervent bezoeker van de Action! En wat ik nu heb gevonden is zoooo mooi. Een highlighter van Max & More. En natuurlijk wil ik deze uitproberen want alles wat lowbudget is wil ik uitproberen en mijn bevindingen met jullie delen zodat ook jij een highlighter kan kopen als je niet veel te besteden hebt.


Highlighter Illuminator Visage


De naam zegt het al. Een illuminator voor je gezicht. Een metamorfose zou je het ook kunnen noemen. Wat een glans en wat een mooie kleuren op het eerste gezicht. Deze highlighter is heel mooi voor de donkere huid aangezien het een bronzen gloed afgeeft.Verpakking, informatie en inhoud


De highlighter zit in een vierkant zwarte verpakking zoals we het van Max & More gewend zijn. Het doosje ziet stabiel eruit maar helaas is het goedkope plastic waardoor het heel snel kan breken. Dus pas op als je het los in je make-up tasje doet. Meestal doe ik er een elastiekje omheen voor het geval het gaat breken. Rechtsboven van het doosje staat 01 NUDE. Nou het is bepaald niet nude op mijn huidskleur hoor. Meer gouden/bronzen gloed. Volgens de beschrijving moet je het product verwijderen met een makeup remover op oliebasis. Betekent dit misschien dat het een vrij intense kleur afgeeft waardoor je het persee moet verwijderen met een remover op oliebasis? Alle informatie inzake het product staat goed en duidelijk omschreven.


De highlighter


Wanneer je het doosje opent zie je 5 kleuren brons van donker naar de kleur wit. Bij dit soort producten zit ik me eindeloos te bedenken hoe je dit met een kwast moet opbrengen, want als je maar 1 kleur wilt gebruiken dan kan dit in principe niet! Moet je van licht naar donker of donker naar licht? Ik probeer gewoon van licht naar donker. Alhoewel....ik haal mijn vinger over de blush heen en zie een mooie kleur erop. Ik moet wel zeggen dat er heel veel poeder vanaf komt maar het stuift niet.Conclusie


Voor de prijs € 0,99 zou ik het niet laten liggen. Ik zeg kopen. De intensiteit van de kleur is geweldig en je hebt maar een klein beetje nodig om de glans op je jukbeenderen te krijgen. Blenden gaat makkelijk naar mijns inziens en het geeft een gezonde uitstraling bij een donkere huid. Ik weet niet hoe het product op de lichte huid eruit ziet maar ik zou zeggen: probeer het gewoon.

Heb jij ook deze highlighter van Max & More gekocht? Ik wil graag weten wat jouw ervaring is met deze product. Laat je reactie achter onder deze blogpost.

Groetjes,

Paula