De favoriete blogposten van de maand Mei

Het is alweer 2 weken geleden dat ik voor het laatst iets heb geschreven op mijn blogpagina. Ik heb 2 maanden gewerkt en was te moe om nog even achter mijn laptop te zitten en een uitgebreid verslag of artikel te schrijven. Het valt niet mee maar inmiddels is het project klaar en kan ik vanaf de maand Juni weer volop aan de slag met bloggen. Desalniettemin heb ik voor de 2e dag van Juni een artikel geschreven over de meest gelezen blogposten van de maand Mei 2016. Dank alvast voor de volgers die dit mogelijk hebben gemaakt.


De make-upschap van Etos in Almelo

Zoals jullie allemaal inmiddels weten kom ik oorspronkelijk uit Almelo. Ik kom daar ook bijna maandelijks om mijn familie daar te bezoeken. Tijdens 1 van de weekenden bezocht ik de Etos en ontdekte dat zij heel veel make-up merken hadden die zelfs bij mijn Etos in de Molukkenstraat niet aanwezig zijn.


Black Opal bij de Etos in Almelo

Tijdens het bezoek aan de Etos in Almelo constateerde ik dat zij mijn lievelingsmerk Black Opal verkochten. Black Opal is zo bekend onder de donkergetinten onder ons is een lowbudget make-up merk die voldoet aan de wensen van ons donkergetinten. Qua kleur van de foundations, concealers en gezichtspoeders slaag ik altijd. Er is nog een ander merk die bij de Douglas Parfumerie verkocht wordt, genaamd Black Up, die ook voor donkergetinten is maar een stuk duurder dan Black Opal.


Sample Sale Goosecraft

Op zaterdag 28 mei jl. werd een sample sale gehouden door het merk Goosecraft. Ik ben er zelf niet geweest maar ik zag op mijn blogpagina dat dit artikel zo vaak werd gelezen waardoor ik denk dat er veel mensen naar deze sample sale is geweest.


Dagje Amsterdam? Ga beslist naar deze evenementen

In dit artikel benoem ik een aantal evenementen die in die periode aan de orde zijn. Bij een aantal ben ik geweest maar meestal in het weekend omdat ik doordeweeks moest werken. Ik hoop dat jullie wel geweest zijn want het zijn hele leuke "niet alledaagse" evenementen.


Highlighter Highlighter en nog eens highlighter

Niet iedereen weet wat je met een highlighter moet doen. Inmiddels heb ik goed uitgelegd waarvoor een highlighter voor gebruikt wordt en ik hoop dat jullie hiermee geƫxperimenteerd hebben. In dit artikel heb ik mijn highlighters onder de aandacht gebracht.
 
Dit waren de artikelen die het meest werden gelezen. Ik hoop dat jullie mij blijven volgen in de maand Juni want er zijn weer interessante onderwerpen in aantocht.

Groet, 

Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten