BEAUTY | De nieuwe Banana poeder van de Etos

Eindelijk heb ik tijd om een artikel te schrijven en er liggen nog stapels onderwerpen die afgewerkt moeten worden maar laten we maar eerst bij Beauty beginnen. De Etos heeft een nieuw product in de schappen...jawel....ook een bananapowder die er ook echt geel uitziet. Lees mijn review en stap dan pas naar de winkel.


Bananapowder


Hoef ik eigenlijk niet meer uit te leggen want in mijn eerdere blogposten had ik al een aantal reviews geschreven over diverse merken bananapowder. Natuurlijk is de bekendste die van Ben Nye maar inmiddels hebben diverse merken zich ook op dit terrein begeven. W7, Black Opal, Sacha Cosmetics, E.L.F. etc. 

Etos Bananapowder


Dat de Etos dit product op de markt zou brengen had ik eigenlijk niet verwacht. Stilletjes wel gehoopt maar pats boem...daar is die dan. Ik heb de poeder getest en ik moet zeggen....toppie.

Verpakking en de poeder


Ik benoem deze onderdelen in 1 omdat ik van mening ben dat ik snel klaar ben met deze review. De verpakking is net zoals bij bijvoorbeeld de losse poeder van de Hema, bijna hetzelfde. Een doorzichtig doosje met een zwarte deksel met Etos erop en in witte letters Banana powder. Heel simpel maar het product is naar mijn gevoel geweldig. Er zit een beschermplastic als je het doosje opent. Bij het verwijderen verwachtte ik heel veel stofdeeltjes maar niks is minder waar. Het product stuift niet alle kanten op. Een pluspunt moet ik zeggen. Andere poeders stuiven alle kanten op waardoor je altijd bescherming op je kleren nodig hebt. Bij deze poeder dus niet. Ik ben er heel tevreden over.


De kleur


Bij het openen zag ik meteen dat de kleur echt zachtgeel is. Op mijn donkere huid komt de kleur geel nog meer naar voren. Nu moet ik wel zeggen dat ik door de vakantie ontzettend donker ben geworden en huiverig was hoe het zal manifesteren op mijn huid onder de ogen. Ik heb ze getest. Bij het opbrengen zag het te licht uit maar toen ik het met een kwast ging vervagen zag je een subtiele kleur geel die op je huid bleef zitten. Vervolgens heb ik het op mijn gezicht geprobeerd en ik moet zeggen...perfect. Geen kringen die worden gezien.


Conclusie


Koop dit product als je nieuwsgierig bent geworden! Ook al heb je een donker getinte huid. Let wel op dat je de poeders goed op je huid blend want er mogen geen verschillen gezien worden. Maar dit geldt natuurlijk voor elke bananpowder. Ik ben tevreden over dit product en ik kan er ook makkelijker aan komen want ik heb een Etos in de straat. Doen doen doen.


Heb je de banana powder van de Etos al gekocht? Wat is jouw mening over dit product?

Groetjes,

Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten