FOOD - Ovenschotel met groenten en vis

Heb je van die momenten dat je geen zin hebt om achter het gasfornuis te staan en alles apart moet koken en bakken? Probeer dan dit recept. Het is snel en makkelijk en je hoeft geen 4 gaspitten te gebruiken maar alleen maar de oven. Maar het allerbelangrijkste is, is dat het gezond is!



Benodigheden

1 middelgrote aubergine
1 grote ui
2 grote tomaten
3 middelgrote aardappellen (half Vastkokend - half kruimig)
2 of 4 groene zoete peper (bij de turk te krijgen)
2 of 4 stukken vis (uit vriezer of vers)
Olijfolie
Viskruiden

Bereiding

Snij alle groenten in plakken. Ze moeten allemaal even dik zijn zodat ze gelijktijdig gaar zijn. De peper hoef je niet te snijden.


Bedek de bakblik met bakpapier of herbruikbare ovenmat (bij de Blokker te krijgen). Leg alle schijven groenten en aardappelen op de bakblik.

Sprenkel olie (of met een kwastje) over de groenten.



Leg de vis van je keuze bovenop de groenten samen met de groene pepers.


Strooi nu de viskruiden overheen. Je kan natuurlijk altijd andere kruiden gebruiken. Net wat je wilt.

Stop nu het gerecht in de oven en bak deze in 1 uur op 180 graden gaar.


Na 1 uur is je gerecht gaar en door de tomaten krijg je een saus erbij.




Ik zeg eet smakelijk en geniet van je maaltijd!

Heb jij ook een soortgelijk gerecht gemaakt? Wat heb je allemaal gebruikt? Laat een reactie achter onder deze blogpost.

Groetjes Paula