BENODIGHEDEN1 komkommer, 1 rode paprika, optioneel: maiskorrels of gesneden rode uien1 glas witte azijn en 1 eetlepel fijne kristalsuiker (naar smaak meer toevoegen)
BEREIDINGSWIJZE
Snij eerst de komkommer door de helft, vervolgens weer door de helft, haal alle zaadjes uit de binnenkant met een theelepel en snij vervolgens de komkommer in dunne plakken zoals bovenstaande foto laat zien |
Snij de paprika tot repen |
Snij de repen vervolgens tot schijne stukjes |
Doe in een glas witte azijn een eetlepel suiker. Mocht je het toch te zuur vinden dan kan je nog meer suiker aan toevoegen |
Roer de 2 componenten goed door elkaar totdat de suiker oplost en je geen korrels meer ziet |
Doe de groenten in een schaal en giet hier overheen de dressing van azijn en suiker |
Maak jij de atjar ketimoen anders? Laat dan een reactie achter onder deze blogpost.
Groetjes Paula
Geen opmerkingen:
Een reactie posten