Zelf manicure thuis doen met ProNail Keratinebehandelingsset

Oefff...eindelijk is het dan zover. Ik ga mijn handen behandelen met die keratinekuur die ik uit Turkije heb meegenomen. Eindelijk tijd om manicure te doen want het schiet er altijd bij in. Dus ik laat jullie in een foto-tutorial zien hoe ik de video op YouTube heb gevolgd. Mijn handen waren er echt aan toe en zagen er absoluut niet uit.




Voorbereidingen

Eerst alle producten uit de verpakkingen halen en klaarleggen zodat je meteen kan beginnen. Ik heb moisturising gloves gekocht in Turkije omdat je deze kan gebruiken als je je handen de hele nacht in een nachtmasker wilt laten inwerken. Erg handig.

Een nagelvijl, de plastic handschoenen met de keratinevloeistof erin, een bokkenpoot om de nagelriemen te duwen en een papieren handdoek. En natuurlijk niet te vergeten een handleiding in het Turks...erg makkelijk...maar gelukkig kan ik een klein beetje turks en ik heb het filmpje van YouTube. Een kind kan de was doen.


















Nagels vijlen, handen wassen, handschoen met keratine aantrekken, hand masseren, moisturizing handschoen aantrekken en 7 minuten laten intrekken.
















Na 7 minuten

Trek de handschoen uit, plastic van de vingertoppen naar beneden trekken zodat de nagels vrijkomen om te worden behandeld met een houten bokkenpoot (nagelriemen terugduwen) en de velletjes rondom de nagels wegknippen.










Afwerking

Ik heb mijn handen daarna nogmaals schoongemaakt met een wattenschijf en de nagels een beetje bijgeknipt en gevijld.







Ik weet dat je dit product niet in Nederland kan krijgen maar mogelijk dat je iemand weet die een soortgelijke behandeling op de kop kan tikken en anders laat een bericht achter in een reactie en ik kan wel wat voor je regelen.

Als ik deze behandeling 1 keer per maand doe dan zien mijn handen er elke dag verzorgd uit en ze worden superzacht. Echt een aanrader.



Groetjes Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten