TRAVEL | Theaterfestival De Parade in Amsterdam

Al een tijdje geleden was De Parade weer in Amsterdam. Aan dit evenement heb ik een bezoek gebracht. Dit theaterfestival komt al jaarlijks naar Amsterdam maar ook naar andere grote steden zoals Den Haag, Rotterdam en Utrecht.Theaterfestival De Parade


Op de Parade spelen meer dan 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen in de tenten, merendeel speciaal voor het festival gemaakt. Wij starten onze tournee in Rotterdam en reizen met alle artiesten, medewerkers, tenten en restaurants via Den Haag door naar Utrecht en sluiten traditiegetrouw af in Amsterdam. Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops en spelen er alle avonden twee live-bands, in Cafe Correct en Hotel Vile.

De voorstellingen die geschikt zijn voor anderstaligen, zijn aangeduid met het LNP (Language No Problem) logo.

Bron: De Parade


16 augustus 2016


Op deze dag brachten wij een bezoek aan het festival. Het festival werd in het Martin Luther King Park gehouden in Amsterdam. Elk jaar ben ik er nu naartoe geweest en merk dat het festival steeds groter is geworden dan voorheen. Er is daar van alles te doen. Eten, drinken, voorstellingen bekijken of gewoon zitten op een bankje en mensen bekijken. Kortom, een hele happening met de meest bizarre personen of artiesten die hier rondlopen.
Hou rekening mee dat je naast de entreekosten ook nog entreekosten moet gaan betalen bij het bezoeken van een voorstelling. De bedragen zijn tussen de € 5,= en € 10,-

Daarnaast is er een variƫteit aan eet- en drinkgelegenheden dus keuzes genoeg en voor elk wat wils en ook voor kids is aan gedacht.

Ik weet dat De Parade al een paar maanden geleden is geweest maar ik kon jullie niet onthouden om hier toch een blogpost over te schrijven.

Groetjes,

Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten