BEAUTY - de nieuwste makeuptrend die SUNSTRIPPING heet

In de wereld van Beauty heb je natuurlijk ook trends net zoals bij fashion. Je hebt een periode gehad dat de look van Kim Kardashian helemaal hot was, highlighting en hoe stralender hoe beter, vervolgens werd er meer nadruk gelegd op het contouren en shapen... Hoe meer contouren hoe beter, dan was er een periode van Strobing....hoe meer glans hoe beter. Nu is er weer een nieuwe trend.... Sunstripping...je opmaken zodat je direct een zonnige uiterlijk krijgt.




Wat heb je nodig?


Een blush of bronzer in een gouden, bronzen of oranje-achtig met een rozerode ondertoon. Maar absoluut geen oranjebruine kleur.



Voorbereiding

Gezicht grondig reinigen, gebruik een hydraterende masker, serum, goede dagcrème en faceprimer.



Foundation


Gebruik de foundation alleen op de plekken die nodig zijn. Hoeft niet altijd over het hele gezicht. Gebruik geen foundation die te donker is. In dit voorbeeld heb ik de foundation gebruikt van XL Paris en dan de nummer 007.



Werkwijze


Haal nu een vrij dikke make-upkwast of een stippling brush door de blush/bronzerpoeder, klop het overtollig product af door de kwast even op de rand van het doosje te slaan (niet blazen want dat is bepaald niet hygiënisch) en haal de kwast nu in een horizontale beweging over je gezicht ter hoogte van je jukbeenderen. Van de ene koon naar de andere koont waarbij je de kwast ook over je neusrug haalt. Hierdoor krijgt het midden van je neus een  zomers kleurtje terwijl de aanzet en het puntje van je neus onberoerd blijven.



Extra tips:

Houd het delicaat. Is de blush of bronzer te dik, ga dan met een transparante poeder overheen.

Ik verzeker je dat deze trend zich doorzet... In ieder geval is het in Amerika al een trend. Veel probeer plezier.

Groetjes Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten