BEAUTY - De lowbudget travelset van Max & More

Mogelijk dat je vakantieplannen hebt of dat je inmiddels geboekt hebt en je bent nu al bezig met je koffer. Wat zal ik aan make-upproducten meenemen? Ik neem meestal alleen foundation, concealer en gezichtspoeder mee omdat ik weet dat niet overal producten worden verkocht die op mijn huidstint aansluiten. Een lippenstift, blush en oogschaduw laat ik tijdens de vakantie achterwege omdat ik weet dat zelfs in het buitenland merken zoals Catrice & Essence worden verkocht. Een reisverpakking aan make-up zou de beste oplossing zijn en jaaa...die heb ik gevonden bij....natuurlijk de Action.Action is een geweldige winkel maar dat ze steeds met nieuwe make-up producten kwamen vind ik wel verrassend. Of ze kwalitatief goed zijn...dat is een tweede. We gaan het ondervinden door deze review over de Max & More Nudelook travelkit.  Ik weet dat dit de eerste review is die wordt geschreven over dit product omdat niemand dit eerder heeft gereviewd. Lees met me mee wat ik van de Nudelook travelkit vind.

De Nudelook travelset

De Nudelook travelset van Max & More is een soort palette met verschillende producten zoals een concealer, 3 bruintinten oogschaduw, 3 roodkleurige lippenstiften in pannen en 1 blush en vervolgens zitten er 2 kleine make-upkwastjes bij (die gebruik ik toch nooit). Er wordt een plastic velletje meegeleverd waarop staat voor welk product je het moet gebruiken. Conceal, Eyes, Lips and Cheeks. Niet slecht voor een super lowbudget product. Helaas hebben ze op de achterkant niet omschreven hoelang je het product kunt gebruiken. Ik reken op 12 maanden.


We testen de producten

De concealer


Ja, laten we dat doen. We beginnen met de concealer. Ik kan je nu al vertellen dat deze te licht is voor een donkere huid maar misschien dat jij het als licht getinte kan gebruiken. Het product is heel crème-ig en komt niet als een dikke substantie op je vinger. Een klein filmpje op je vinger betekent voor mij "niet dekkend". Ik smeer het op de bovenkant van mijn hand en het verdwijnt meteen in mijn huid. Als dit een concealer moet zijn dan denk ik dat je het beter als bb- of cc-cream kan gebruiken. Niet bepaald de concealer die je wilt meenemen op vakantie.


Lippen

3 hele mooie kleuren. 1 heel zacht roze, 1 nude kleur (voor de licht getinten) en 1 zacht rood. Heel mooi. Smeert heel goed uit maar de bovenkant van het product is heel hard dus je moet het echt met een goede lippenseel gebruiken.


BlushEr zit maar 1 kleur blush in de travelset en deze is ontzettend roze. Begrijp ik niet zo goed. Het product is daarbij heel dik en poederig en met een kwast moet je maar een heel klein beetje opdoen. 

OogschaduwIk waarschuw je alvast dat de kleuren van de oogschaduw heel mooi zijn (1 matte en 2 shimmer kleuren) maar de poeder laat los op het moment dat je met een kwastje een beetje product op doet. De foto is onduidelijk geworden omdat ik de lens niet goed heb afgesteld maar qua kleuren kan je ongeveer zien hoe ze zich op je huid verhouden.


Mijn conclusie


Ach, voor de lowbudgetprijs van € 1,= en je stelt geen hoge eisen aan de producten dan kan je het kopen maar zelf zou ik het niet doen. Ik vind de kleuren van de oogschaduws ontzettend mooi maar de resterende producten zijn de moeite niet waard.

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan deze review. Maar mocht je toch nieuwsgierig zijn....be my guest.

Groetjes Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten