LIFESTYLE - Sample Sale Goosecraft

Goedemiddag, noteer in je agenda zaterdag 28 mei 2016! Er is weer sample sale van Goosecraft.

Wie zijn ze Goosecraft?

Goosecraft is het merk van de leren jassen, tassen, jurken, etc.! Goosecraft die zijn oorsprong vindt in Amsterdam, ontwikkelt leren producten met een rock and roll attitude. Hun visie is het continu ontwikkelen van nieuwe vormen, materialen, patronen ' zoals het toen was, en zoals het nu is'. Zij brengen een moderne aanpak in de design met behulp van traditionele productietechnieken waardoor de perfecte lederen jas ontstaat.
Bron photo: de Bijenkorf

Hun filosofie

leer is het oudste en meest natuurlijke materiaal, met een unieke eigenschap: hoe langer je het draagt, hoe mooier het wordt.
leer is een product dat voorkomt uit echt vakmanschap, het leer vereist vele traditionele behandelingen en afwerkingen tijdens de productie voordat het product tot stand komt. leer herovert de individualiteit van de eigenaar en benadrukt de persoonlijke karakteristieken.
…net als een tweede huid…
leer reflecteert je persoonlijke dromen en fantasieën. Ondanks de eindeloze authentieke achtergrond, komt onze inspiratie van de collecties voort uit de goose. letterlijk, de goose heeft een trots en zelfverzekerd karakter; figuurlijk, a goose refereert naar de oude mythes en fantasieën. het zal je opmerken dat ieder goosecraft product origineel en uniek is en dat ieder zijn eigen persoonlijke verhaal vertelt over jou dromen en fantasieën. Goosecraft is altijd op zoek naar een natuurlijke balans tussen de juiste kwaliteit, fit en details. de details zijn de verborgen schatten die het verschil maken. goosecraft ontwikkeld door de tijd heen maar zal altijd zichzelf blijven.
Bron photo: goosecraft.com


Wat is een sample sale?

Een Sample Sale is een tijdelijke verkoop van samples en te veel geproduceerde kleding, schoenen, tassen en accessoires van zowel oude als nieuwe collecties van een bepaald merk. Ze worden van te voren aangekondigd of zijn alleen op uitnodiging toegankelijk.
Tijdens een sample sale worden artikelen zoals kleding, schoenen, tassen, etc. verkocht tegen kortingen die kunnen oplopen tot wel 80%. Zo kunnen de artikelen van het winterseizoen in de lente verkocht worden voor bijvoorbeeld 50% van de originele verkoopprijs. Maar soms kan het ook zijn dat ze artikelen verkopen als promotiemateriaal of als proef zodat de verkopers kunnen zien welke artikelen in trek zijn. Ze kunnen dan inspelen op de verkoop aan de winkels.

Sample Sale wordt ook wel Stock Sale, Outlet Sales of Stock Sale Outlet genoemd. Meestal worden de verkopen gehouden door het merk zelf en op het hoodfkantoor of in een bepaalde grote locatie.

DUS: als je geïnteresseerd bent in leren mode-artikelen? Meld je aan bij Goosecraft en je wordt op de hoogte gehouden van sample sales. 

Groetjes Paula