BEAUTY - Mijn favoriete beautybloggers/-vloggers

Goedemorgen, kijk jij ook vaak op YouTube om beautytips te bekijken? Ik doe het geregeld maar meer omdat er voor de donkere huid in Nederland te weinig beautybloggers zijn. Er zijn d'r een aantal in Nederland maar ik kijk ook Engelse of Amerikaanse beautybloggers.
Foto: Colorfullbeauty.nl

Beautybloggers Nederland


Amanda Rijff

Via YouTube kwam ik Amanda Rijff tegen die allerlei tips geeft op beauty gebied. Ik raak gefascineerd van haar kundigheid en de tips die ze geeft blijft altijd in mijn achterhoofd hangen. En het allerbelangrijkste is...ze zit in Amsterdam. Natuurlijk kan je ook naar haar website (Engelstalig) gaan maar als je iets fysieks kan zien dan is dat toch beter? De producten die ze gebruikt zijn absoluut niet lowbudget maar je kan er zelf een draai aan geven zolang je haar tips opvolgt. 

Film: YouTube

Macblogster

Ook op YouTube gevonden Macblogster. Ze geeft eveneens heel veel tips op beauty gebied en dacht zelf dat ze bezig was met een visagie opleiding. Haar huid is lichter dan die van mij maar haar beautytips zijn ook zeer het kijken waard. Check haar leuke website met mooie foto's en natuurlijk haar slogan... Beauty Brains & Belevenissen

Filmpje: YouTube

Benay Vaneese

Benay is tegenwoordig heel weinig op YouTube maar haar filmpjes zijn voor ons donker getinte vrouwen een leidraad om bezig te zijn met je huid of makeup. Ze reviewt een aantal foundations die naar mijn mening goed gereviewd is. Check ook haar website.
Filmpje: YouTube

Amerikaanse en Engelse beautybloggers


Jacky Aina

Mijn favoriete YouTube beautyqueen is toch Jacky Aina. Ze is echt Amerikaans en dat merk je ook als je al haar filmpjes bekijkt. Overdreven Amerikaans maar ze geeft goeie tips en ze is ontzettend grappig. Ze heeft dezelfde huidskleur als ik omdat ik dit merk aan de producten die ze gebruikt en de kleurnummering. Er zijn een aantal producten die ik ook heb en daarom ook mijn interesse in haar YouTube filmpjes.
Film: YouTube

Ulovemegz

I love this girl!! Toen ik haar filmpjes voor het eerst keek, dacht ik "dat kleine meisje kan wel heel goed met makeup werken"! Maar ik weet echt niet hoe oud ze is maar ze is supergrappig. Ook zij gebruikt een aantal producten die ik ook heb en daarnaast is haar gebruik van kleurnummeringen hetzelfde dat overeenkomt met mijn huidtint. 
Film: YouTube

The Makeup Chair

Ze is niet getint, nee ze komt zelfs uit Ierland of Engeland, maar haar beautytips zijn geweldig en absoluut duidelijk. Ze geeft workshops en is professioneel en is ook nog eens een mooie vrouw. Ze legt handelingen heel goed uit en ook al is het niet voor ons donker getinten maar je kan er heel wat mee doen.
Film: YouTube

Dit waren mijn 6 favoriete beautybloggers/-vloggers. Door de tips die ze geven leer ik elke dag meer en meer bij en pas het dan toe aan mijn dagelijkse skin- en makeup routine.

Groetjes Paula