Kadotip: lowbudget blush en bronzer van de Primark

Goedemorgen, kijk je ook naar buiten en zie je ook alleen maar een grijze lucht en donkere wolken? Heb je zin in een zonnetje maar vakantie nemen zit er niet bij? Vrolijk je gezicht op met de bronzer blush van de Primark.


Volledige naam

Beautyful Bronzer Metallic Bronze blush sunkissed. Een hele mond vol maar als je de blush c.q. bronzer bekijkt dan zijn dit eigenlijk te weinig woorden. Wat een pracht van een product.Verpakking

De blush/bronzer zit in een zwart rond doosje met een glazen deksel. Makkelijk te openen waardoor het zeer goed beschermd is. Voor een Primark product is dit een chique uitstraling. 


Swatch

De poeder is zeer goed gepigmenteerd en smeert goed op je huid. Naar mijn gevoel is er weinig fall out en het doosje blijft ook schoon nadat je iets van het product op een kwast of op je vinger doet. Hele mooie glans dat een beetje donkerbruin tegen koperkleur aanzit met een gouden glans. Prachtig hoe de gele, witte en bruine poeder is samengeperst. De sterretjes op het glas maken het weer speelt. De prijs van deze blush/bronzer is voor de lowbudget prijs € 2,50 bij de Primark.
 

Conclusie

Als ik deze blush als kado zou krijgen dan zou ik er heel blij van worden. De glow die de blush/bronzer geeft, heeft ook een feestelijk tintje. En zeker met de kerstdagen is het een sprankelend product op je wangen. Doe er niet teveel van op want anders is je gezicht een ware glansparadijs. Hou het subtiel en ik denk zelf dat je er maar weinig van nodig hebt omdat het zelfs voor een donkere huid de juiste kleur afgeeft.

Heb jij deze blush/bronzer laatst nog gekocht dan zou ik toch graag je mening hierover willen door middel van het plaatsen van een reactie onder deze blogpost.

Groetjes Paula