Cadeautip: lowbudget Mini Make-up spons in ei-vorm

Goedemorgen, ben je soms ook jaloers op de YouTube beautygirls? Ze hebben de originele beautyblender en daarnaast ook nog de mini-beautyblender maar jij kan het niet betalen? De zogenaamde Beautyblender Micro Mini? Ik heb een alternatief of beter gezegd een dupe gevonden.


Bij de DM in Duitsland heb ik mijn ogen uitgekeken. DM is een grote drogist waar een aantal producten absoluut niet in Nederland te krijgen zijn. Je moet er eens een keer naartoe gaan. Ik heb overal een dupe gezocht van de Beautyblender Micro Mini maar helaas niet gevonden totdat ik naar de DM in Duitsland ging en daar lagen ze voor het oprapen.


Precisie Concealer Ei

Ik noem deze spons gewoon beautyblender omdat ze net als de originele beautyblender een ei-vorm hebben. In 1 van mijn vorige blogposten heb ik al eerder over de make-upsponsen geschreven en kan je zien hoe ze eruit zien. In Duitsland wordt deze spons precisie concealer ei genoemd wat best wel grappig is omdat ze echt heel klein zijn maar bij aanraking met water groeien.....net zoals de normale formaat make-upsponsen.  Ze worden per 2 stuks (roze en groen) verkocht in een plastic koker. En de prijs??? € 1,99!!

Werking

De kleine ei-vormige spons wordt goed nat gemaakt en wat je ziet is dat de spons een paar centimeter groter wordt. Ik dacht nog even dat het een hele grote spons zou worden maar dit is niet het geval geweest. Je smeert de concealer onder je ogen en met de spons druk je het product in je huid onder de ogen. Perfect! Met de puntige uiteinde kan je makkelijk in de hoeken en onder de randen van je ogen. Je zou hiermee ook de concealer met een losse poeder kunnen vastzetten. Gebruik dan de bolle kant.


Conclusie

Een aanwinst in mijn sponsenverzameling. Een aanwinst om mijn concealer op te brengen. Ik heb meteen 2 pakken meegenomen voor het geval dat ze te vies worden en niet meer goed te wassen zijn. Mocht ik nog een keer naar Duitsland gaan dan sla ik nog een paar op om ze eventueel cadeau te geven voor Kerst of voor een verjaardag.

Heb jij ook de mini "beautyblender"? Laat dit weten in een reactie onder deze blogpost.

Groetjes Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten