Cadeautip: lowbudget Max & More Nude oogschaduwpalet

Een hele goedemorgen, vandaag wederom een kadotip voor een lowbudget prijs. Deze keer de oogschaduw pallet van Max & More, de Eyeshadow Absolute Nudes. Dit is volgens mij de 2e Nude pallet van M&M die bij de Action in de schappen ligt.

Uitstraling

Deze pallet heeft mijn aandacht getrokken omdat het in een strak zwart compacte doos zit. Je koopt het voorverpakt in een net zwart doosje. Chique uitstraling en oogt niet goedkoop maar voelt qua materiaal ook echt niet goedkoop aan. Max & More doet het steeds beter. Op de achterkant van de verpakking staat een tip hoe je een ooglook kunt toepassen. Daarnaast wordt uitgebreid vermeld wat de ingrediĆ«nten zijn. Wanneer je de deksel van het doosje opendoet zit er een plastic beschermlaag los in met hierin de namen van de kleuren erin. Heel handig. De namen van de oogschaduws komen mij heel bekend voor. Kan zijn dat het een dupe is van een andere oogschaduwpallet.
De kleuren

De kleuren doen mij denken aan de Naked paletten van Urban Decay EN aan de W7 In the buff. Mooie natureltinten in voornamelijk de bruinkleuren. Diverse namen zijn gegeven aan de kleuren: Frost, Vanilla, Silk, Rose, Sand, Taupe, Copper, Dreamer, Espresso, Olive, Midnight en Lagoon. De 1e 4 kleuren zijn de lichte tinten, vervolgens komen de midden tinten en uiterst rechts de donkere kleuren.


Conclusie

Een superproduct en dat voor de prijs van € 1,79. Een echte aanrader als je weinig geld hebt maar toch een cadeau wilt schenken aan een beautylover. Combineer deze pallet met een gezichtsprimer van Max & More die ook niet boven de € 5,= kost en voeg er eventueel een oogpotlood en mascara van hetzelfde merk. Een leuk setje voor nog geen € 10,=

Heb jij deze pallet ook gekocht? Ik wil graag jouw ervaring weten door middel van een reactie te schrijven onder deze blogpost.

Groetjes Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten