BEAUTY - Kerstcadeaus voor de man

Wij dames zijn alleen maar bezig met onze beautyproducten maar we vergeten nog dat er mannen op deze wereld zijn die ook wel hun beautyproducten hebben. Ja ja, ook mannen zijn ijdel!!

SCHEERGEL

Altijd goed en altijd nodig. Maakt niet uit van welk merk maar let wel op welke huidsoort ze hebben. Droge, vette, gecombineerde of gevoelige huid.

SCHEERMES

Ja scheermesjes worden wekelijks of maandelijks versleten. Natuurlijk is een scheerapparaat een oplossing maar er zijn nog mannen die graag op de traditionele manier willen scheren en dus een scheermes gebruikt. Hetzij een wegwerp, hetzij een zwaar materiaal van scheermes.

AFTER SHAVE

Na het scheren een after shave is noodzakelijk. Verdoofd, verzorgd en beschermt de huid en indien er alcohol inzit dan ontsmet het ook meteen. En eentje met een lekker geurtje is altijd mooi meegenomen...toch?

PARFUM OF EAU DE TOILETTE

Heel veel mannen kunnen niet zonder parfum of eau de toilette. Geef ze eens geen ongelijk. Als jij lekker ruikt dan moet je man ook lekker ruiken. 1 van mijn favorieten is de Cerruti 1881. Ooit in 1990 voor mezelf gekocht maar uiteindelijk ook cadeau gegeven. De eau de toilette op onderstaande foto is een limited edition van de turkse kledingzaak Collezione. Hij ruikt werkelijk waar lekker en helemaal als je partner het opspuit. 

Wat heb jij gekocht voor je pappa, je vriend, je man, je liefste? Laat een bericht achter onder deze blogspot.

Groetjes Paula