DIY Low budget kadootjes

Hi lezers, snel even een kadootje halen voor sinterklaas maar je hebt niet genoeg geld of het is telaat om naar de winkel te gaan? Pimp je oude vazen, lege groentepotten of jampotten tot een nieuwe product!


Lege groentepotten met etiketten

Heb je nog lege groentepotten? Transformeer ze tot voorraadpotten! Verf de deksel in de gewenste kleur en plak een etiket erop en je hebt een voorraadpot. Als gift zou je er bijvoorbeeld snoep in kunnen doen en dan met een strik versieren.

Lege groentepotten met jute

De lege groentepotten zou je ook kunnen beplakken met jute en als versiering een houten accesoire. Niet vergeten om de deksel ook te versieren met stof of verven. Gewoon wat jij leuk vindt.

Oude vazen

Doe jij je kast open en je ziet allemaal oude vazen die je eigenlijk lelijk vindt? Versier ze met allerlei linten, knopen, houten harten, etc. en je hebt weer een nieuwe vaas. Gebruik lijmspray of een lijmpistool zodat de versieringen lang blijven zitten.

Oude limonadeglazen

Ik heb oude limonadeglazen gepimpt tot theeglazen. Ruim gewoon je keukenkastje op en verf of beplak ze tot een theelichtje.

Waar te koop?

Linten, knopen, jute, hobbylijm, spraylijm: o.a. bij de Action, Big Bazaar, hobbywinkels, Hema, etc. 

Heb jij nog tips voor low budget sinterklaas- of kerstkadootjes? Laat dan een reactie achter onder deze blogpost.

Groetjes Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten