Vliegticket naar Turkije

Ik heb plannen om even een paar dagen naar Turkije te gaan maar heb geen zin om een pakketreis te boeken. Ik weet dat er heel veel sites zijn waar je goedkope reisjes en vliegtickets kan vinden. Ik zoek op 3 sites vliegtickets naar Antalya. 


1. http://www.vliegennaar.nl

Hoe werkt het?Je vult in het zoekscherm de plaatsnaam in en het systeem zoekt naar de goedkoopste aanbieders. Let wel op: ze werken maar met bepaalde aanbieders en ze zoeken de goedkoopste tickets maar misschien niet voor de periode die jij hebt gekozen. Mocht je alleen in een bepaalde periode willen vliegen dan ga je naar het tabblad ZOEK OP DATUM. Bij het aanklikken van een maatschappij, word je doorverwezen naar de website van de aanbieder.


2. www.ticketvoordeel.nl: 

Hoe werkt het. We gaan wederom op zoek naar een enkele vliegticket vanaf Amsterdam naar Antalya. Datum voeren we in en klik "zoek Directe en Overstap Vluchten". Systeem gaat nu zoeken. 

Er verschijnt nu een tabel met verschillende data, verschillende vliegvaartmaatschappijen en verschillende prijzen. Daarnaast informeren zij of de ruimbagage gratis (0 kg) is of niet. De bedragen zijn de prijzen voor de stoelen en bij het afrekenen zal je het werkelijke totaalbedrag pas zien.3. www.triptime.nl: 

Op Triptime laat men meer informatie zien qua prijs en of het ochtend-, middag- of avondvlucht is. Informatie ruimbagage vind je als je het koffertje aanklikt.Na deze 3 sites te hebben bekeken zie ik dat je vandaag 10 oktober voor 69 euro naar Antalya kan gaan. Snel boeken met telebankieren of creditcard en je kunt vanmiddag vertrekken.

Mocht jij nog andere sites weten waar ze goedkope vliegtickets verkopen, laat het me weten door middel van een reactie te plaatsen.


Groetjes Paula


Deze blogpost is niet gesponsord.