BEAUTY | Leuke lowbudget make-up producten van W7

Jahaaa, er zijn weer leuke producten van W7 die ik laatst ontdekt heb. Hele mooie producten voor heel weinig geld. Kijk met mij mee.


Waar o.a. te krijgen?

Er zijn natuurlijk veel drogisterijen en webshops waar je de producten van W7 Cosmetics kunt kopen, maar de producten die ik op de foto heb gezet komt van Op=Op Voordeelshop. Niet elke stad heeft deze winkel maar hier in Amsterdam hebben we er zeker wel 2. Goedkoop als je een aantal producten koopt die in de aanbieding zijn. Daarnaast is het een soort Kruidvat en Etos.


W7


Is een Engels lowbudgetmerk. Heel toevallig ging ik checken of zij een nederlandse website hebben,,,en ja hoor...er is een webshop waar je je bestellingen kunt doen. www.w7cosmetica.nl Nu weet ik niet of het een officiele website is maar qua prijzen komen ze wel overeen. Helaas is de reclame van de Voordeelshop niet echt goed want bij de webshop is de oogschaduwpalette 3 cent goedkoper!! Nou ja, het gaat maar om 3 cent...maar toch.Welke W7 producten nog meer bij Op=Op Voordeelshop?Dat laat ik je zien aan de hand van foto's en bij sommigen zie je de prijs eronder. Sommige testers waren zo smerig waardoor ik niet eens de moeite nam om te swatchen. Het zag er echt smerig uit. Dit is niet het hele assortiment die je ziet want de meeste producten hebben we al gezien en wilde ik niet nog eens een keer op de blog zetten.
Voor mij een nieuw product: Smokin en Beat In....hele mooie paletten

De bekende Up In Smoke en Lightly Toasted

W7 Angel Eyes oogschaduwpalette een hele mooie palette

De Bronze Queen is geen product voor mijn huidskleur...veel te licht

Deze 9 stoute oogschaduws lijken een beetje op die van MAC Cosmetics

Celebrity Secrets: 4 kleuren die je op nummer opbrengt. Niet zo mooie kleuren vind ik

Baked Eye Shadows in leuke en mooie shimmering kleuren

Shape Your Face Contourkit....niet voor een donkere huid

Face Shaping COntour Stix...geschikt voor een donkere huid


Heb jij ook 1 van deze producten bij Op=Op Voordeelshop gekocht? Wat vind je van de winkel? En wat vind je van de producten van W7? Laat een reactie achter onder deze blogpost.

Groetjes, 

Paula

Geen opmerkingen:

Een reactie posten