BEAUTY - MakeUp Revolution in de Etos (Almelo)

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de Etos in Almelo binnenliep en een grote makeupschap zag met producten van Makeup Revolution. In Amsterdam hebben we een Etos die dit merk verkoopt maar dan moet je helemaal de stad in en daar heb ik niet altijd zin in. Natuurlijk heel snel foto's gemaakt van de schappen omdat er zoveel oogschaduwpaletten lagen die hele mooie kleuren hadden.


Vanaf 2014 kun je deze Engelse merk ook kopen in Nederland bij Make-Up Musthaves, The Makeup Spot, Boozyshop en Beauty88! Wereldwijd is het budgetmerk Makeup Revolution begonnen aan een letterlijke revolutie op make-up gebied. Ze beloven zeer betaalbare en kwalitatief goede make-up producten te leveren, iets wat niet onopgemerkt is gebleven. De prijzen van Makeup Revolution (plus dochtermerk I Heart Makeup) beginnen bij €1,49. In Amsterdam bevind het merk zich alleen in de Etos-winkels op de Nieuwendijk en de Sloterkade in Amsterdam Zuid.

Foundation

Makeup Revolution the One Foundation... een foundation voor iedereen! De foundation past zich aan aan jouw huidskleur en textuur en zorgt voor een volledige dekking. Makeup Revolution The One Foundation heeft een matte finish. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voor deze foundation heeft men een bepaalde techniek gebruikt waardoor het aanpast aan je huidskleur en de textuur geeft een flawless finish. Dit product is makkelijk op te bouwen en is in 16 kleuren te verkrijgen die bij elke huidskleur past.

Ingredienten: Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Isododecane (and) Acrylates/Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, PEG-10 Dimethicone, Cyclopentasiloxane (and) Ethylhexyl Palmitate (and) Quaternium-90 Bentonite (and) Propylene Carbonate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, BHA

Kan de volgende producten bevatten: Titanium Dioxide(CI 77891), Iron Oxides(CI 77491), Iron Oxides(CI 77492), Iron Oxides(CI 77499)

De Iconic Pro 1 oogschaduwpalette

Een nieuwe palette die sinds kort is uitgebracht met een nieuwe formule. De oogschaduws zijn makkelijk te blenden (vermengen), is zacht en de bijbehorende dubbelzijdige synthetische kwast is zeer zacht op de huid. De palette bevat 16 kleuren met matte en glanzende oogschaduws.


De oogschaduws en highlighters

Dit onthoud ik jullie niet. De mono oogschaduws die in een mooie ovaalvormige doos zit.

Deze mono oogschaduws geven een levendige kleur aan je ogen die op te bouwen zijn blijft de hele dag op je oogleden. De afwerking en de intensiviteit is echt geweldig en zo betaalbaar waardoor je ze allemaal wilt hebben.


De highlighters en de blush en de bronzers zijn verpakt in goedkope doosjes met een plastic klep. Zien er goedkoop uit terwijl de prijs rond de € 5,49 is. De producten zijn baked - compacte poeders. De kleuren zijn subtiel en geven je huid een verlichtende glans. De highlighter is verkrijgbaar in 3 geweldige kleuren. De blush is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en de bronzer heeft men maar 1 kleur van.

Mocht je ook een MakeUp Revolution fan zijn en is er in jouw stad een Etos met een schap vol met MakeUp Revolution? Swatch de kleuren en laat je shoplog onder mijn blogpost zien. Succes en geniet van de kleuren.

Groetjes Paula


Geen opmerkingen:

Een reactie posten