Review Lush Sweetie Pie Shower Jelly Demo (HD)

Lush...wat een winkel en wat een geuren die ze hebben. Nou heb ik toch iets bijzonders gevonden....the Lush Sweetie Pie Shower Jelly. TIP: de Lushwinkel op het Amsterdam Centraal Station is geopend van 07.30 uur tot 22.00 uur.Lush maakt handgemaakte cosmetica

Lush gelooft in het maken van effectieve producten van 'verse' biologische groentes en fruit, de beste essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten. Zij geloven in blije mensen die blije producten maken, de producten graag op hun gezicht laten zetten. Zij geloven in het kopen van ingrediënten van bedrijven die niet op dieren testen en in het testen van de producten op mensen. Zij bedenken de eigen producten en geuren, ze maken ze vers en met de hand en gebruiken zo weinig mogelijk of geen conserveringsmiddelen of verpakkingsmaterialen, met alleen maar vegetarische ingrediënten en vertellen ook wanneer ze gemaakt zijn. Daarnaast geloven zij in lange baden met kaarslicht, samen douchen, massages en het verspreiden van heerlijke geuren, het recht om fouten te maken, alles te verliezen en opnieuw te beginnen. Zij geloven dat hun producten het geld waard zijn, dat zij winst mogen maken en dat de klanten altijd gelijk hebben.*Wij geloven ook dat woorden als vers en biologisch meer betekenen dan marketing-termen.Sweetie Pie Shower Jelly

Heeft een zoete en verfijnde fruitigige (sprankelend) geur. Met de lef van zwarte bessen en bergamot etherische oliën in een zure kersen en kokosgelei, maken dit ongeveer net zo fruitig als je kunt krijgen . 

Het is ongelooflijk moeilijk te weerstaan ​​om er een lepel van te nemen. In plaats daarvan , neem een ​​handvol en smeer het over je haar en lichaam.


Demonstratie via YouTube


Ben jij ook een LUSH-fan of gebruik je ook producten van Lush...laat dan weten welke producten je gebruikt en wat je er van vindt.

Groetjes Paula

Dit product is zelf gekocht en is niet gesponsord

Geen opmerkingen:

Een reactie posten